Microneedling is in ons vak niet aangeleerd als Anbos / stivas B specialisatie zoals bijvoorbeeld bindweefsel en acne. Toch wordt het door velen van ons uitgevoerd. In deze opleiding ben ik erachter gekomen dat wij eigenlijk helemaal niets weten van microneedling en dat dit, naar mijn mening, wel een absolute ‘must’ is wil je een mooi resultaat neerzetten en je onderscheiden van ‘de rest’. Met name heb ik geleerd wat het effect van microneedling precies is in de huid, dit leer je nergens anders en was voor mij dan ook helemaal nieuw. Voor iedere schoonheidsspecialiste die deze behandeling uit wil voeren is dit een absolute must wil je je onderscheiden van de rest. Deze kennis is echt nodig, wil je een resultaat kunnen neerzetten.
De docenten waren heel erg leuke, gedreven vakvrouwen, met goede kennis van zaken. Zij weten zeer complexe materie op een zeer goede en duidelijke manier over te brengen, maar wel op hoog niveau. Zij hebben met recht, the beauty and the brain.
Nergens leer je zoveel over de microneedling als hier. Alle merken trainingen vertellen je over het merk, niets inhoudelijk over de werking van microneedling in de huid. De cursus van het huydexpertise centrum zou ik dan ook liever een opleiding willen noemen.