Hét expertisecentrum voor jou

HUYD is een expertisecentrum voor huidprofessionals, opgericht in 2015. De naam HUYD is een perfecte illustratie van ons expertisecentrum, waarbij alles draait om de huid; direct waarneembaar, toch complex. Tevens geeft de schrijfstijl weer dat wij net even anders zijn. Benieuwd waarom? Lees ons verhaal!

De gezichten achter HUYD

Wij zijn Kim van der Meer en Roos Visser, beiden huidtherapeuten. In 2012 zijn wij cum laude afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding werd ons duidelijk dat onze ambities verder reiken dan het uitvoeren van huidtherapeutische zorg. In dit kader hebben wij naast onze studie het excellentie programma gevolgd en met succes afgerond. Tijdens onze studie en in de jaren die hierop volgde hebben wij ons gespecialiseerd in de cosmedische huidzorg.

Als huidtherapeuten zijn wij beide altijd werkzaam geweest in de praktijk. Het behandelen van uiteenlopende indicaties middels een breed scala aan behandelmethoden en combinaties hiertussen staat in ons werk centraal.

Sinds het afronden van onze opleiding zijn wij als docenten huidtherapie werkzaam geweest op de Hogeschool Utrecht. Hierin hebben wij zowel het Bachelor als post-HBO onderwijs ontwikkeld en verzorgd.

Onze missie & visie

Met onze cursussen & opleidingen maken wij de huidzorg effectiever, efficiënter en veiliger. Dit begint bij de professionalisering en deskundigheidsbevordering van de huidprofessional. Wij geloven in continu investeren in de zorgprofessional. Wij geloven in anders denken. Om deze reden zijn wij HUYD gestart, hét expertisecentrum voor huidprofessionals.

Onze visie is dat de hulpvraag van de cliënt altijd leidend moet zijn. Wij geloven dat klinisch redeneren de huidprofessional in staat stelt optimale zorg te bieden. Klinisch redeneren staat voor het bewust en gefundeerd maken van beslissingen binnen het behandeltraject. Kennis ten aanzien van de huidproblemen en behandelmogelijkheden is hierbij essentieel. Alleen dan kun je cliënten zorg op maat bieden.

Wij laten jou als huidprofessional excelleren in jouw vak door je de beste nascholing te bieden. Dit doen we in de vorm van cursussen en met het jaarlijkse HUYD Congres.

CURSUSAANBOD
0
CURSISTEN GESCHOOLD
0
CONGRESBEZOEKERS
0%
BEVEELT DE CURSUSSEN AAN
0
GEMIDDELDE BEOORDELING

CURSUSSEN

VOLLEDIGE CURSUSAANBOD

Schrijf je net als 2.083 huidprofessionals in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan & blijf op de hoogte.