ONLINE HUYD CONGRES

Op zaterdag 17 april 2021 vindt de vijfde editie van het HUYD Congres plaats. Dit keer steken we het congres in een online jasje. Wat je kunt verwachten? Een interactieve dag met een ijzersterk programma, geweldige sprekers & innovatieve exposanten! Zien we jou dan ook?

VOOR WIE?

Ben je huidtherapeut, schoonheidsspecialist, dermatoloog, cosmetisch arts, physician assistant of verpleegkundige? Dan is dit congres voor jou bedoeld! Je kunt ook deelnemen als je in opleiding bent voor bovenstaande beroepen.

ONDERWERPEN DIE VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN

PRODUCTEN & INGREDIËNTEN | HUIDVEROUDERING | VOEDING | INFLAMMATOIRE DERMATOSEN

MICRONEEDLING | IPL EN LASERTHERAPIE | CHEMISCHE PEELINGS

ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE | MARKETING & KLANTGERICHTHEID | COMPLICATIES

COMBINATIEBEHANDELINGEN | MULTIDISCIPLINAIRE SAMENWERKING | HOLISTISCHE BENADERING

ACCREDITATIE

Het congres is geaccrediteerd voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Een ijzersterk programma zoals jij dat wilt

Het HUYD congres draait om jou! Jij bepaalt zelf welke online workshops je wilt bijwonen en stelt je eigen persoonlijke programma samen.

Hieronder vind je het programma van 2020. Het programma voor 2021 volgt binnenkort!

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening en heeft in de huid verscheidene uitingsvormen. Nieuwe studies tonen aan dat het verder en mogelijk niet beperkt blijft tot de huid en ogen. Op welke andere ziektes en aandoeningen moet je nog meer op letten bij mensen met rosacea? Tenslotte welke praktische adviezen kan je geven om rosacea te verminderen en wat is de evidence van vele supplementen/probiotica en huidverzorgingsingrediënten tegen rosacea?

Als we huidproblemen behandelen, dan behandelen we vaak alleen de huid. En dat is zonde, huidproblemen hebben namelijk vaak een onderliggende oorzaak die we op kunnen lossen.

Wanneer wij op zoek gaan naar de oorzaak van huidklachten en huidveroudering komen we bij onze innerlijke gezondheid terecht. Door de oorzaken van huidklachten en huidveroudering in het lichaam aan te pakken, kun je zorgen voor een beter, mooier en langduriger behandelresultaat.

We moeten dus toe naar een totaalconcept, waar innerlijke gezondheid en de huid hand in hand gaan. In deze lezing leer je welke factoren vanuit onze innerlijke gezondheid de huid beïnvloeden en hoe je hier in de praktijk mee om kunt gaan.

Factoren die aan bod komen: Voeding, darmgezondheid, leefstijl, verzuring, oxidatieve stress, huidverzorging/make-up en hormonen

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde huid. Maar wist je dat je er alleen met gezonde voeding niet bent? Het aanvullend gebruiken van voedingssupplementen zorgt ervoor dat de huid optimaal kan functioneren. Wil je effect? Dan gaat dat een stuk verder dan de standaard multivitamine. Bepaalde stoffen werken namelijk beter dan andere en ook de hoeveelheid maakt enorm veel uit.

Je leert welke voeding onmisbaar is voor een gezonde huid en welke supplementen daaraan bij kunnen dragen om zo het optimale uit je behandeling te halen.

Jos Burgers schrijft boeken en geeft presentaties, workshops en seminars. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken.

In deze workshop vol praktijkvoorbeelden, praktische tips en humor vertelt Jos Burgers hoe je van jouw cliënten jouw fans maakt. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van cliënten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Ook vertelt Jos hoe je nieuwe cliënten voor je kunt winnen. Dat is namelijk eenvoudiger als je onderscheidend bent. Hij laat je zien, hoe eenvoudig het kan zijn om ‘anders te zijn dan anderen’. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen. Kiezen om door nieuwe cliënten gekozen te worden. Benieuwd hoe je dit doet? Jos Burgers vertelt je er alles over!
In deze lezing komt de achtergrond/pathofysiologie van atopisch eczeem aan bod; wat is het nu precies, waarmee is het geassocieerd en hoe gedraagt eczeem zich nu eigenlijk? De differentiaal diagnose, ofwel op welke ziektes lijkt het en waar moet dit eczeem van onderscheiden worden, zal besproken worden en geïllustreerd. De grote lijnen van de behandeling en de behandelplannen zullen ook aan bod komen. Tenslotte zal ik casussen bespreken en jullie bekendmaken met de belangrijkste alarmsymptomen en gevaren van eczeem.
Complicaties na cosmetische behandelingen zijn helaas aan de orde van de dag. Voor ons de taak daar goed mee om te gaan. Wat doe je bij complicaties na chemische peelings en IPL en lasertherapie? Stel de cliënt heeft PIH ontwikkeld, blijf je daar vanaf of pak je het direct aan? En hoe ga je om met een cliënt met permanente fillers? Mag je dan echt nooit behandelen of zijn er uitzonderingen? Ik neem je mee in de wereld van complicaties, van fillers en peelings tot IPL en lasertherapie: hoe ontstaan ze en hoe ga je hiermee om.

De barrièrefunctie is niet voor niets de allerbelangrijkste functie van de huid. Is deze uit balans? Dan uit dat zich in verschillende klachten. Als we spreken van een verminderde barrière, dan denken we al snel aan indicaties als eczeem of rosacea. Maar wist je dat een verminderde barrière ook een cruciale rol speelt bij indicaties als huidveroudering, hyperpigmentatie en acne? De vraag is natuurlijk, hoe maken we de huidbarrière weer gezond? Met de juiste producten & ingrediënten!

In deze presentatie vertellen we je wat het verschil is tussen een gezonde en een verminderde huidbarrière en hoe je een verminderde barrière in de praktijk herkent. We leggen je uit welke rol moisturizers in dit verhaal spelen en op welke manieren ze de barrière kunnen herstellen. Ook zoomen we natuurlijk in op een aantal geweldige ingrediënten die de huid op verschillende manieren gezonder maakt. Denk hierbij aan vitamine C en niacinamide, maar ook de minder bekende ‘pareltjes’, zoals havermout, soja en zoethoutwortelextract. We leggen je precies uit wat de bewezen effectiviteit is van deze ingrediënten zodat je jouw productadvies nog beter kunt onderbouwen.

Ben jij opzoek naar inzichten die je net dat stapje verder kunnen brengen bij uitdagende indicaties zoals rosacea, acne, hyperpigmentatie en huidveroudering? Dan moet je hierbij zijn!

We hebben tegenwoordig heel veel mooie behandelingen om uit te kiezen wanneer we indicaties als littekens, hyperpigmentatie en huidveroudering behandelen. Denk aan chemische peelings, microneedling en IPL en lasertherapie. Het moment dat je een behandelplan opstelt tijdens het consult gaan er wellicht verschillende vragen door je hoofd. Welke behandeling(en) ga ik inzetten? Ga ik meerdere behandelingen combineren? Uit welke behandeling zal ik het meeste resultaat halen? Welke behandeling is bij deze cliënt het meest veilig? En als ik voor meerdere behandelopties ga, waar begin ik dan mee? Voor ons zijn dit hele herkenbare vragen.

Tijdens deze presentatie gaan we aan de hand van casussen verschillende cliënten, indicaties en behandelopties bespreken. We laten je zien wat de kracht is van chemische peelings, microneedling en IPL en lasertherapie, maar ook wat hun uitdagingen zijn. Met concrete voorbeelden laten we je zien wanneer de ene behandeling meer voor de hand ligt dan de ander. Maar ook hoe je behandelingen combineert in hetzelfde behandeltraject. Welke behandeling zet je eerst in? Hoe lang is de interval tussen de verschillende behandelingen? En wat kun je van het resultaat verwachten?

Kortom: hoe ziet een behandelplan op maat er in de praktijk er precies uit? Dat vertellen we je op 14 maart. Zien we je dan?

Onder leiding van Donatello Piras delen nationale en internationale sprekers van topniveau hun kennis en expertise.

Hieronder vind je de sprekers van 2020. De sprekers voor 2021 volgen binnenkort!

DAGVOORZITTER

Donatello Piras

De kwaliteiten op een rij

 • Ruim 12 jaar actief als professioneel dagvoorzitter, presentator & gesprekleider

 • Eén van de beste en meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland

 • Bekend van televisietalkshow ‘Z in Zaken’ en opinieprogramma ‘Dunk’ van RTL-Z

 • Auteur van de bestseller ‘Debatteren om te winnen’

Meer informatie

(INTER)NATIONALE SPREKERS VAN TOPNIVEAU

Francis Wu

De kwaliteiten op een rij

 • Dermatoloog bij Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek, gespecialiseerd in o.a. esthetische dermatologie

 • Oprichter Iconic Elements huidverzorgingslijn en Shape Aesthetics behandelmethode

 • Bestuurslid Nederlandse Vereniging Cosmetische Dermatologie

Meer informatie

Jos Burgers

De kwaliteiten op een rij

 • Hij is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing

 • Hij schreef het best verkochte managementboek van 2006, 2009, 2012, 2014, 2017 én 2018

 • Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s en doet dit met humor

Meer informatie

Franca van der Smit

De kwaliteiten op een rij

 • Cosmetisch arts KNMG, orthomoleculair arts en oprichter van REFLEQT clinic

 • Gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en jaren ervaring op het gebied van injectables, peelings en lasers

 • Helpt haar cliënten bij het bevorderen van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid

Meer informatie

Kris Verburgh

De kwaliteiten op een rij

 • Arts, onderzoeker en auteur met een sterke interesse voor o.a. preventie en voeding

 • Op 25-jarige leeftijd was Verburgh al auteur van drie boeken over wetenschap, geneeskunde en filosofie

 • Zijn boek ‘De voedselzandloper’ werd een bestseller en werd genomineerd voor ‘Boek van het Jaar’

Meer informatie

Mandy Schram

De kwaliteiten op een rij

 • Dermatoloog bij ZBC MultiCare

 • Is gepromoveerd op de behandeling van atopisch eczeem en de behandeling daarvan

 • Na haar promotie is Mandy nog steeds bezig met wetenschappelijk onderzoek op het vlak van eczeem, basaalcelcarcinomen en off-label therapieën

Meer informatie

Tom Decates

De kwaliteiten op een rij

 • Studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam

 • Is als cosmetisch arts specialist in het oplossen van complicaties met Fillers

 • Doet sinds 2016 wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het VUmc en het ErasmusMC

Meer informatie

Kim van der Meer & Roos Visser

De kwaliteiten op een rij

 • Oprichters van Expertisecentrum HUYD & het HUYD Congres

 • Gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van cursussen en opleidingen op het gebied van de cosmedische huidzorg

 • Wij investeren in álle zorgprofessional. Door de beste nascholing te bieden laten we iedereen excelleren in hun vak

Meer informatie

Een onderdeel van het congres is het innovatieplein. Een ruimte waar huidprofessionals elkaar op een informele manier ontmoeten en kennis kunnen maken met de ontwikkelingen en innovaties van het vak. Het is de ideale omgeving voor een meet & greet met de exposanten om kennis te maken met innovatieve producten en/of apparatuur.

Willen jullie als exposant deel uitmaken van het HUYD congres? Neem dan hier contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Dermaesthetics

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Toonaangevende merken met innovatieve, resultaatgerichte behandelingen en producten voor huidverbetering

 • Professionele trainingen zodat de huidspecialist zich kan onderscheiden met kennis èn resultaat

 • Biedt optimale service en ondersteuning

Meer informatie

Hélène V.

Voedingssupplementen & Producten

De voordelen op een rij

 • Voed je huid van binnenuit met de voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme

 • Verzorg ze van buitenuit met het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEMTM van Environ

 • Bescherm ze met minerale huidverzorgende make-up van jane iredale

Meer informatie

Entercare

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • OBAGI MEDICAL – productsystemen met klinisch bewezen resultaat voor meest voorkomende huidproblemen.

 • SKINPEN – 1ste FDA goedgekeurd medisch microneedling systeem ter wereld!

 • CRYOPEN – Snel, doeltreffend én veilig goedaardige huidletsels verwijderen.

Meer informatie

Aesthetic Solutions

Peelings & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Reeds 10 jaar HET winnende totaalconcept in anti-aging en afslanking

 • 33 jaar expertise in cosmedische producten met farmaceutische ISO normen en medical devices

 • Cosmelan DE NR 1 wereldwijd in depigementatie & 19 mesopeels met bewezen doeltreffendheid; ‘5 awards gewonnen in 4 jaar’

Meer informatie

Laviesage

Nutricosmetics supplementen

De voordelen op een rij

 • Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden

 • Bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten en beschermen, voeden en verbeteren de huid

 • Ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine

Meer informatie

HDP Medical

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Verdeler NEOSTRATA Benelux. Wereldleider in AHA technologie en peelings

 • HELIOCARE ORALE & TOPISCHE foto-immunoprotectie en zonbescherming. De actieve component is ontwikkeld in samenwerking met Harvard Medical School

 • Verdeler COVERBLEND Benelux. Make-up met anti-ageing technologiën

Meer informatie

Longevity

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Langer gelukkig leven door focus op voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en mindset

 • InnoAesthetics: een betaalbare kwaliteitstotaalaanpak per pathologie

 • Voortgang aantonen bij cliënten met de Longevityze Professional App met ‘Voor- en Nafoto’-tool

Meer informatie

Dalton Medical

IPL & Laserapparatuur

De voordelen op een rij

 • Dalton Medical is er voor u en wil samen met u succesvol zijn!

 • Bij één partner alle oplossingen voor medisch esthetische vraagstukken

 • Dalton brengt Innovatie! O.a. door veel aanwezig te zijn op internationale congressen

Meer informatie

Derm-appeal

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Kies voor kennis, kwaliteit en kunde

 • De merken LYCOGEL, TEBISKIN, DERMAQUEST geven je een onderscheidend vermogen

 • Leer het maximale uit uw behandelresultaten te halen door behandelingen te combineren

Meer informatie

Intramedics

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Intramedics beschikt over 15 jaar expertise in esthetisch dermatologische behandelingen

 • Innovatieve technieken voor de aanpak van acné, rosacea en melasma

 • Unieke combi-protocollen voor de aanpak van ieder huidtype en indicatie

Meer informatie

JC Imp.

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • ZO Skin Health: resultaatgerichte huidverbetering op medisch niveau

 • Colorescience: minerale make-up met zonbescherming is direct in te zetten na behandelingen

 • Endymed: unieke en innovatieve behandelsystemen voor superieure resultaten

Meer informatie

Sure Medical

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Totaalleverancier & partner voor huidprofessionals

 • Professionele producten met bewezen behandelmethodieken

 • Hoge servicegraad, actieve ondersteuning, trainingen SURE Academy

Meer informatie

Esthetica Beauty Trade

Producten & peelings

De voordelen op een rij

 • MyCODE: te personaliseren serums voor behandelingen en verkoopproducten

 • Dermacure: sterke chemische peelings zonder downtime

 • Biomedical Solutions: actieve, steriele serums voor microneedling en meso apparatuur

Meer informatie

BAP Medical

Medische Producten & Supplementen

De voordelen op een rij

 • Wetenschappelijk onderbouwd: onze producten moeten daadwerkelijk effect hebben & wetenschappelijk onderbouwd zijn

 • Wereldwijd actief: onze producten worden gedistribueerd in meer dan 40 landen over de hele wereld

 • ISO gecertificeerd: BAP Medical is ISO 13485 gecertificeerd door KIWA / CERMET

Meer informatie

ISDIN

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Sinds 1975 een uitgebreide, dermatologische productlijn en kwalitatieve verzorgingsproducten

 • Isdinceutics: Een esthetisch gamma waarbij antioxidatieve bescherming een belangrijke rol speelt

 • Droge, ruwe huid wordt optimaal herstelt en verzorgt met ons Ureadin-gamma, met verschillende percentages ureum

Meer informatie

Medi Invest

RF, IPL en Laserapparatuur

De voordelen op een rij

 • Ongeëvenaarde kwaliteit/prijs verhouding op het volledige assortiment

 • One stop shop voor alle huid- en contourverbeterende toestellen

 • Weergaloze expertise op het vlak van behandelingen

Meer informatie

La Roche Posay

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Een dermatologisch merk met als missie: een beter leven voor een gevoelige huid

 • Het merk wordt aanbevolen door 90.000 dermatologen wereldwijd

 • Geschikt voor een (zeer) gevoelige huid, zelfs de babyhuid

Meer informatie

Senitas

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • In 3 stappen – 30 minuten – the best skin of your life

 • De meest winstgevende behandeling in je zaak

 • Onmiddellijk resultaat, zonder wachttijd

Meer informatie

Beauty Injection

Laserapparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Wij bieden excellente service. Trainingen en workshops zijn een belangrijk onderdeel

 • Innovatieve technologie op basis van lichttherapie voor het behandelen van pijn, huidproblemen en wondheling

 • Onze huidverbeterende producten worden ondersteund vanuit wetenschappelijk onderzoek

Meer informatie

Canfield Scientific

Huidanalyse apparatuur

De voordelen op een rij

 • Enhance your consult

 • See the after before

 • Best in-class imaging

Meer informatie

Dermasence

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Opgericht door apothekers en dermatologen

 • pH-waarde regulering van de huid o.a. bij acne- of rosacea-huiden

 • Zeer goede verdraagzaamheid en een hoge concentratie werkzame stoffen die zijn toegespitst op de verschillende huidaandoeningen

Meer informatie

Esthemed

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Cutera staat voor hoogwaardige kwaliteit lasers en geniet een lange historie

 • Cutera heeft een zeer breed assortiment aan lasersystemen

 • Cutera is wereldwijd bekend in de esthetische en medische markt

Meer informatie

The Salt Facial

Apparatuur & producten

De voordelen op een rij

 • Uniek. Het enige systeem op de markt dat exfolieert met 100% Puur Biologische Zeezout.

 • Innovatief. The SaltFacial L’avantage gebruikt geen vacuüm en is daardoor absoluut veilig voor alle huidtypes zonder downtime!

 • Veelzijdig. Drie medische esthetische technologieën in één apparaat.

Meer informatie

Louis Widmer

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Dermatologische huidverzorging uit Zwitserland

 • Voor mensen met een allergie en voor specifieke behandelingen zijn de meeste producten ook zonder parfum verkrijgbaar

 • Dankzij een steriele productiemethode wordt het gebruik van bewaarmiddelen beperkt wat de huidtolerantie ten goede komt

Meer informatie

nemPRO

Praktijkinrichting & apparatuur

De voordelen op een rij

 • Al ruim 40 jaar èèn van de meest betrouwbare leveranciers van professionele salonapparatuur en saloninrichting

 • Apilus xCell: 100% permanente haarverwijdering, sneller en krachtiger dan ieder ander elektrisch ontharingsapparaat

 • 100% effectief voor alle haar en huidtypes

Meer informatie

Consulta

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • NEOVA: DNA herstelenzymen. Herstelt UV schade voordat het permanent wordt.

 • INSTITUT ESTHEDERM: Veilig zonnen, ook voor degenen met PLE of huid met pigmentstoringen.

 • ULTRALIFT: een volle, strakke huid in 5-7 sessies.

Meer informatie

Skinceuticals

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Medisch: samenwerking met wetenschappers & artsen. Meer dan 200 gepubliceerde artikelen

 • Professioneel: gebruikt, geadviseerd en verkocht door professionals wereldwijd

 • Premium: premium kwaliteit, selectieve distributie en premium business partners

Meer informatie

BTL Benelux

Hulpmiddelen & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Eén van de grootste producenten van Medisch Esthetische apparatuur

 • Gespecialiseerd in body contouring en huid verbetering. Hiervoor heeft BTL 7 verschillende apparaten in hun programma

 • Alle apparaten worden ondersteund door klinische studies in verschillende landen

Meer informatie

Berg Care

Laser & Body Contouring

De voordelen op een rij

 • Altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden

 • Constante vernieuwing van ons productportfolio op basis van de laatste technologische ontwikkelingen

 • Trainingen en actieve kennisdeling op het gebied van IPL, Laser & Body Contouring

Meer informatie

Sumaja Beauty

Producten & peelings

De voordelen op een rij

 • De eerste huidverzorging die absoluut Microbioom vriendelijk is

 • Maximale impact op de huid zonder gebruik van enigerlei schadelijke ingrediënten

 • Eigen opleiding gratis voor iedere huidtherapeut en schoonheidsspecialist die met onze huidverzorging gaat werken

Meer informatie

Cellics

Huidsupplementen

De voordelen op een rij

 • Met het meest complete huidsupplement met 27 ingrediënten werk je op het hoogste niveau van anti-aging en celgezondheid

 • Krijg inzicht IN de huid met onze speciale collageen scan

 • Een compacte productlijn, eenvoudig in gebruik, natuurlijk en hoogwaardig

Meer informatie

Skinadmin

Praktijksoftware

De voordelen op een rij

 • Een eenvoudige methode voor het declareren via Vecozo (zorgverzekeraars)

 • Een slim online afspraaksysteem voor cliënten

 • Een flexibel dossier geschikt voor alle behandelingen

Meer informatie

Skindependent

Huidverzorging

De voordelen op een rij

 • Hoogstaande kwaliteitsmerken Alpha-H (cosmeceuticals) en Institute BCN (mesoceuticals).

 • We denken met je mee, zijn flexibel en bieden optimale service.

 • We hechten veel waarde aan kennis en kwaliteit en geven zowel merk- als merk-onafhankelijke trainingen.

Meer informatie

Toegankelijk voor iedereen

Omdat ons expertisecentrum vijf jaar bestaat bieden we je een speciaal jubileum tarief! Voor slechts €65,- kun je op 17 april deelnemen aan het Online HUYD Congres.

Vanaf 22 februari 2021 geldt het reguliere tarief van €85,-.

Schrijf je in als early bird!

Wil jij ook deelnemen aan deze onvergetelijke dag?

Schrijf je dan hier in.

0M2
INNOVATIEPLEIN
0
INSCHRIJVINGEN
0 JAAR
TOTALE SPREKERSERVARING

WAAROM JIJ HET HUYD CONGRES NIET MAG MISSEN

EEN CONGRES APP SPECIAAL VOOR JOU

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

 • Stel zelf jouw ideale programma samen.
 • Bekijk de plattegrond waar en wanneer je wilt.
 • Noteer aantekeningen bij de bijbehorende lezing.

 • Deel je contactgegevens met andere bezoekers.

LAAT JE INSPIREREN

Samen met jou maken wij er een onvergetelijke dag van

Volg lezingen voor de laatst ins en outs, breng een bezoek aan onze innovators op het innovatieplein en geniet samen met jouw collega’s van heerlijke hapjes & drankjes.

Online HUYD Congres 2021

Zaterdag 17 april 2021

Hét kennisevenement voor huidprofessionals

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je hier in