ONLINE HUYD CONGRES

Op zaterdag 17 april 2021 vindt de vijfde editie van het HUYD Congres plaats. Dit keer steken we het congres in een online jasje. Wat je kunt verwachten? Een interactieve dag met een ijzersterk programma, geweldige sprekers & innovatieve exposanten! Zien we jou dan ook?

VOOR WIE?

Ben je huidtherapeut, schoonheidsspecialist, dermatoloog, cosmetisch arts, physician assistant of verpleegkundige? Dan is dit congres voor jou bedoeld! Je kunt ook deelnemen als je in opleiding bent voor bovenstaande beroepen.

ONDERWERPEN DIE VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN

HET MICROBIOOM | DE HUID & HORMONEN | VOEDING | ROSACEA

ACNE | ECZEEM | MICRONEEDLING | IPL EN LASERTHERAPIE | CHEMISCHE PEELINGS

DE DONKERE HUID | EEN CONSULTEN-SYSTEEM | MARKETING & KLANTGERICHTHEID

ACCREDITATIE

Het congres is geaccrediteerd voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Een programma met een visie, die jouw grenzen verlegt.

Het HUYD congres draait om jou! Jij bepaalt zelf welke online workshops je wilt bijwonen en stelt je eigen persoonlijke programma samen.

Hieronder vind je alvast een sneak peek de sprekers & onderwerpen. Het definitieve programma volgt binnenkort!

Wanneer de bacteriebalans van de huid niet goed is, reageert niet alleen je huid door een reactie van het immuunsysteem, maar ook het maagdarmstelsel. Wil jij indicaties zoals acne, rosacea of eczeem optimaal behandelen? Dan is het cruciaal om zowel de gezondheid van de huid als die van het maagdarmstelsel mee te nemen in de aanpak van het probleem. Bing Thio vertelt je hier alles over.

Stress is van alle tijden. Maar wat nou als stress chronisch wordt? Welke invloed heeft dit op onze hormonen en onze huid? En welke rol speel jij als huidprofessional in dit verhaal?

In een tijd als deze, waarin we niet meer ontkomen aan chronische stress is het van belang dat we inzicht krijgen in ons stress-systeem en die van onze huid.

Leer o.a.
– Hoe het lichaam en de huid reageren op stress
– Wat voor impact hormonale problemen hebben op behandelindicaties als acne en eczeem
– Hormonale huidproblemen te herkennen in jouw behandelstoel
– Welke basisregels je kunt toepassen om hormonale verstoorders uit de omgeving te beperken (incl. voeding)

Dr. Frodo neemt je mee in zijn uitgebreid ontwikkelde consulenten-systeem. Hierin wordt buitengewoon veel aandacht besteed aan de wensen van de cliënt en de begeleiding van het behandelproces. Dit zorgt voor een betere presentatie, klant-tevredenheid en bovendien returning guests. Echt essentieel in ons vakgebied! Dr. Frodo neemt je mee in zijn visie en leert je hoe je jouw consulten optimaliseert.
Jos Burgers schrijft boeken en geeft presentaties, workshops en seminars. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken.

In deze workshop vol praktijkvoorbeelden, praktische tips en humor vertelt Jos Burgers hoe je van jouw cliënten jouw fans maakt. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van cliënten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Ook vertelt Jos hoe je nieuwe cliënten voor je kunt winnen. Dat is namelijk eenvoudiger als je onderscheidend bent. Hij laat je zien, hoe eenvoudig het kan zijn om ‘anders te zijn dan anderen’. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen. Kiezen om door nieuwe cliënten gekozen te worden. Benieuwd hoe je dit doet? Jos Burgers vertelt je er alles over!
Acne is één van de meest voorkomende en tegelijkertijd één van de meest uitdagende indicaties. Er wordt van alles over gezegd en beweerd. Tijd om op onderzoek uit te gaan! Wat zijn de nieuwste inzichten? We duiken in de wereld van acne en nemen de rol van de behandelingen, huidverzorging en voeding uitgebreid onder de loep.
Naast de lezing over acne zullen we tijdens het HUYD Congres ook een lezing verzorgen over een onderwerp waar ontzettend veel behoefte aan is: de behandeling van de donker gepigmenteerde huid. Wat zijn de kenmerken van een donker gepigmenteerde huid? Zijn die voor elk donker huidtype en afkomst hetzelfde? En wat zijn de absolute do’s & don’ts? Behandelingen als IPL en lasertherapie, chemische peelings en microneedling komen uitgebreid aan bod. En niet te vergeten: de optimale producten & ingrediënten. Want die zijn, zeker bij de donkere huid, key voor een doeltreffend en veilig behandelplan.
Meder Beauty Science biedt professionele huidverzorging gemaakt door dermatoloog Dr. Tiina Meder om roodheid, gevoeligheid, droge huid, acne, expressielijnen, wallen in het gezicht en leeftijdsgebonden huidveranderingen te behandelen. Prebiotica, probiotica, biotechnologische peptiden, epigenetische ingrediënten en biologische plantenextracten gecombineerd met dermatologische expertise leveren zichtbare resultaten op, zelfs bij ernstige huidproblemen. In Zwitserland gemaakte, diervriendelijke, microbioomvriendelijke professionele behandelingen en thuisverzorgingsproducten.
Hoe gaat radiofrequentie de interactie aan met het doelweefsel? Welke karakteristieken van RF zijn bepalend voor het effect? Wat gebeurt er op cellulair niveau tijdens en na de interactie in het doelweefsel? Een duidelijke en overzichtelijke uitleg tijdens deze presentatie met aandacht voor onze Exilis. De Exilis combineert monopolaire RF met ultrasoon geluid en actieve koeling. Het systeem is geschikt voor alle huidtypen en kan ook in de zomer gebruikt worden. Naast huidverbetering en -verstrakking is dit systeem ook uitermate geschikt om lokale vetdepositie te verminderen. Een superieur allround systeem tegen een ongekende prijs. Schrijf je in voor uitleg en een geweldig aanbod!
In deze kennissessie wordt je door Anke en Diedejan meegenomen in de wereld van lasertherapie. Wist je al dat de Yellow-laser met 577nm, de nieuwe KTP is? Met maar liefst 40% meer absorptie in hemoglobine biedt het een doeltreffende oplossing bij vaatproblematiek en is het DE laser die de oorzaak bij melasma aanpakt. In deze korte maar krachtige sessie laten wij jou zien hoe je jouw praktijk kan laten onderscheiden, krijg je theoretische kennis en nemen we je mee in de praktijk. Join the Berg Care Family, van huidtherapeut voor huidtherapeut!
In deze lezing laten we zien welke producten van Louis Widmer een aanvulling zijn op bestaande behandelingen. Bestellen van Louis Widmer was nog nooit zo makkelijk dankzij de samenwerking met Impex. Ontvang bij je eerste bestelling een leuke gift!
We laten zien hoe je snel een cliënt invoert en deze van agenda naar agenda kunt verslepen. Alhoewel, is er ook een manier om helemaal geen agenda te gebruiken! Hoe dan? Dat laten we zien in combinatie met het online afspraaksysteem voor cliënten. Dat is minder werk voor je en gemakkelijk voor je nieuwe cliënten. Als echte professional beschik te tevens “over andere professionals”. Dan kan via de vakdiscussie die altijd interessante informatie voor je in petto heeft. En het dossier? Dat is volledig flexibel in te richten voor alle soorten behandelingen. Je kunt er dus alle kanten mee op. En wil je elektronisch declareren naar zorgverzekeraars? Dat doet Skinadmin voor je. Alle “lastige” codes zitten er al in. Dus daar heb je geen omkijken naar. Wij weten hoe het zit en maken graag kennis met je. Jij ook met ons?
Aesthetic Solutions en Mesoestetic, gespecialiseerd in farmaceutische en medische producten met hoogwaardige kwaliteit, medische iso normen, CE markering, GMP certificaat en AEMPS registratie, bieden geavanceerde professionele behandelingen specifiek voor de perioculaire zone, huidverjonging, hyperpigmentatie, afslanking, en het veel voorkomende probleem haarverlies. We presenteren de professionele behandelingen, alsook de complementaire thuis verzorgingsproducten, met de bijbehorende protocollen, in vitro en in vivo studies met bewezen resultaten. We bespreken niet alleen het ruime aanbod van de CE gemarkeerde mesotherapieproducten mesohyals, die intradermaal geïnjecteerd kunnen worden met de hand of met MCT injector (mesogun), al dan niet in combinatie met carboxytherapie, fillers en mesopeels. Maar ook lichten we de wereldwijd nummer 1 depigmenterende behandeling dermamelan en cosmelan toe. Vraag zeker naar onze CE markering.
In onze lezing heb ik enorm goed nieuws! De effecten van UV blootstelling en DNA schade kunnen worden omgekeerd. Blootstelling aan UV-straling kan een ernstige beschadiging geven aan het DNA in de huidcellen, het veroorzaakt een veelheid aan reacties op deze beschadigingen. Gevolgen zoals, vroegtijdige huidveroudering, pigmentstoornissen, actinische keratose en zelfs huidkanker. Daarnaast is er een groeiende groep mensen die niet of nauwelijks in de zon kan door PMLE, ook voor deze groep is het weer mogelijk om veilig te genieten van het goede van de zon. Consulta smart skin solutions werkt met bekroonde formules die door de medische wereld worden toejuicht. Wij gaan voor een zichtbaar herstel van de huid die door de zon beschadigd is.
Heliocare bevat de Fernblock Technologie (extract van de varen Polypodium Leucatomos). Ontwikkeld in samenwerking met Dr. Fitzpatrick van de Harvard Medical School (50 studies). Heliocare is een uitgebreide zonnebeschermingslijn met producten voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. De orale capsules verhogen de weerstand van de huid tegen beschadiging door de zon. Een must voor alle huidtypes, zeker de gevoelige huid en zonneallergie. De topische producten bevatten naast Fernblock, innovatieve zonnefilters, antioxidanten en herstellende ingrediënten. Het Heliocare 360° gamma is de absolute topper en biedt bescherming tegen het volledige zonnespectrum: UVA, UVB, BLAUW LICHT & IR-A.
HydraFacial is wat men in de beauty industrie noemt een “gamechanger”. Met zijn focus op de gezondheid van de huid en natuurlijke schoonheid is deze behandeling de to-go behandeling voor elk instituut, kliniek of praktijk. Met zijn 3 stappen en 30 minuten behandeling geeft het elke klant met eender welk huidtype de beste huid van haar/zijn leven. Verder creëert HydraFacial met de focus op personalisatie bij elke behandeling oneindig veel mogelijkheden voor de huidtherapeut met gegarandeerd onmiddellijk resultaat. HydraFacial lift elke praktijk naar het volgende niveau.
Endymed kan worden ingezet voor huidverstrakking, littekenbehandeling, skin resurfacing en voor body contouring. Het device combineert o.a. radiofrequentie (RF) met microneedling of vacuüm technieken, voor het verkrijgen van de beste resultaten met een korte downtime en korte behandelduur. De unieke en gepatenteerde 3DEEP® technologie manipuleert met succes de interactie tussen meerdere RF-energievelden om de energie verticaal en gecontroleerd tot diep in de dermis af te leveren. De fibroblast wordt gestimuleerd wat zorgt proliferatie en synthese van nieuw collageen. Een Endymed behandeling wordt afgesloten met het unieke Finishing Touch Protocol van Colorescience. Deze Finishing Touch biedt camouflage, bescherming en huidverbetering en mag na medische procedures direct worden aangebracht, wat het zelfvertrouwen van de klant vergroot.
Tijdens deze lezing nemen we jou graag mee in de wereld van Microcurrent. Microcurrent is een niet chirurgische, niet operatieve cosmetische ingreep die vaste en verzakte spieren helpt terug te brengen naar hun oorspronkelijke positie en vorm. Bio-Therapeutic vertegenwoordigt de nieuwste doorbraak in microstroomtechnologie dankzij het patent Suzuki Sequencing Technologie.
Ultherapy® is op basis van drie relevan¬te factoren erkend als de gouden standaard voor het niet-chirurgisch liften en verstrakken van de huid: Hoe het werkt – De grote hoeveelheid klinische gegevens – De grote mate van patiënttevredenheid Alleen Ultherapy® past realtime-ultrasoundbeeldvorming toe die een nauwkeurig gerichte behandeling van bepaalde plekken in de huid en optimale resultaten mogelijk maakt. Drs. Saâdia Hannachia zal uitleg geven over het belang van deze visualisatie om tot een zo effectieve en veilig mogelijke behandeling te komen. Ze zal het belang van een juiste patiëntselectie bespreken, enkele indicaties toelichten en voor-en nafoto’s tonen.
Tijdend deze presentatie nemen we jullie mee in het verhaal achter la Roche Posay. Bespreken we de impact op Quality of Life (QOL) bij huidproblemen en laten wij jullie kennis maken met onze doeltreffende serums.
Voedingssupplementen voor de huid, zie jij door de bomen het bos nog? Waar moet je nu op letten bij het inzetten van voedingssupplementen bij specifieke huidindicaties? Bij Skinuals helpen wij je hierbij. In de lezing van Skinuals, leer je alles over het merk Skinuals, de producten, grondstoffen, doseringen en de zin (en onzin) van supplementen binnen huidverbetering. Waar is Skinuals nu uniek in? Waarom is het zo onderscheidend? Hoe kun je het inzetten in jouw praktijk, kliniek of salon? Nieuwsgierig geworden, Inge Backx vertelt je er graag alles over.
Voor alle leeftijden, met of zonder medicinale zorg waarbij de huid neiging heeft tot acne biedt Eucerin een selectie aan verzorgingsproducten. Verder is PIH een veel voorkomend probleem bij deze doelgroep. Naast het Eucerin DermoPure assortiment biedt Eucerin ook verzorgingsproducten aan met het gepatenteerd actief ingrediënt Thiamidol wat helpt hyperpigmentatie te verminderen. Tijdens deze inspirerende presentatie vertellen wij u hier graag meer over.
Hét cosmetica merk waar wetenschap, dermatologie en skincare elkaar ontmoeten. SBT staat voor Sensitive Biology Therapy en biedt bewezen huidverjonging zonder vervelende bijwerkingen, zelfs voor de meest gevoelige huid.

SBT’s grootste doorbraak?
Het moment dat het unieke Cell Culture Phase is ontwikkeld; het gepatenteerde CellLife Serum®. Dé oplossing die de biologische structuur van de huidcellen nabootst en deze activeert tot het aanmaken van jeugdmoleculen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

Het resultaat?
Een natuurlijk vitale, gezonde en sterke huid.

Bij SkinCeuticals geloven wij in een langetermijn, duurzame samenwerking met onze partners waarbij toegevoegde waarde voor beide partijen wordt gecreëerd en gedeeld. Deze toegevoegde waarde houdt echter niet op bij ons, maar focust zich met name op de cliënt. Benieuwd hoe we dat doen? Ga vooral met ons in gesprek op het Huyd-congres!
Wilt u uw kennis van het unieke DERMASENCE-PEEL concept verdiepen? In de DERMASENCE Peel Deep Academy Online leert u alles over fruitzuurpeelings, de toepassing en het werkingsmechanisme van de keratolytische oplossingen en de bijzondere kenmerken van het gepatenteerde dispenser systeem.

(INTER)NATIONALE SPREKERS VAN TOPNIVEAU

Bing Thio

De kwaliteiten op een rij

 • Dermatoloog bij het ErasmusMC, gespecialiseerd in o.a. inflammatoire dermatosen & immunologie

 • Onderwijs en opleiding behoren tot zijn favoriete bezigheden

 • Heeft zich de laatste jaren verdiept in de invloed van het microbioom op de huid

Meer informatie

Jos Burgers

De kwaliteiten op een rij

 • Is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing

 • Schreef meerdere jaren de best verkochte managementboeken

 • Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s en doet dit met humor

Meer informatie

Laura Rebel

De kwaliteiten op een rij

 • Brengt de oorzaak van chronische huidproblemen in kaart met behulp van laboratoriumonderzoek

 • Is gespecialiseerd in darmgezondheid en hormonale balans

 • Werkt samen met huidinstituten door heel Nederland

Meer informatie

Dr. Frodo

De kwaliteiten op een rij

 • Als arts en internationaal trainer is dokter Frodo autoriteit in de behandeling van huidveroudering

 • Is gepassioneerd opleider van vakgenoten, doet wetenschappelijk onderzoek en is internationaal spreker

 • Gelooft in een individuele aanpak waarbij de behoeften van de cliënt centraal staan

Meer informatie

Kim & Roos

De kwaliteiten op een rij

 • Oprichters van Expertisecentrum HUYD & het HUYD Congres

 • Gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van cursussen en opleidingen op het gebied van de cosmedische huidzorg

 • Wij investeren in álle huidprofessionals, door de beste nascholing te bieden laten we iedereen excelleren in hun vak

Meer informatie

De sprekers van de parnersessies vind je bij de workshops!

De kwaliteiten op een rij

Meer informatie

Een onderdeel van het online congres is het digitale innovatieplein. Het is de ideale omgeving voor een meet & greet met de exposanten om kennis te maken met innovatieve producten en/of apparatuur. En wist je dat alle exposanten dit jaar een vernieuwende workshop verzorgen? Daar wil je zeker bij zijn!

Willen jullie als exposant deel uitmaken van het HUYD congres? Neem dan hier contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Aesthetic Solutions

Peelings & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Reeds 10 jaar HET winnende totaalconcept in anti-aging en afslanking

 • 33 jaar expertise in cosmedische producten met farmaceutische ISO normen en medical devices

 • Cosmelan DE NR 1 wereldwijd in depigementatie & 19 mesopeels met bewezen doeltreffendheid; ‘5 awards gewonnen in 4 jaar’

Meer informatie

JC Imp.

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • ZO Skin Health: resultaatgerichte huidverbetering op medisch niveau voor huidprofessionals

 • Colorescience: minerale make-up met zonbescherming is direct in te zetten na behandelingen

 • Endymed: unieke en innovatieve behandelsystemen voor superieure resultaten

Meer informatie

HDP Medical

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Verdeler NEOSTRATA Benelux. Wereldleider in AHA technologie en peelings

 • HELIOCARE ORALE & TOPISCHE foto-immunoprotectie en zonbescherming. De actieve component is ontwikkeld in samenwerking met Harvard Medical School

 • Endocare; Geavanceerde anti-aging door regeneratie van de dermis

Meer informatie

Dermasence

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Opgericht door apothekers en dermatologen

 • pH-waarde regulering van de huid o.a. bij acne- of rosacea-huiden

 • Zeer goede verdraagzaamheid en een hoge concentratie werkzame stoffen

Meer informatie

La Roche Posay

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Een dermatologisch merk met als missie: een beter leven voor een gevoelige huid

 • Het merk wordt aanbevolen door 90.000 dermatologen wereldwijd

 • Geschikt voor een (zeer) gevoelige huid, zelfs de babyhuid

Meer informatie

Senitas

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • In 3 stappen – 30 minuten – the best skin of your life

 • De meest winstgevende behandeling in je zaak

 • Onmiddellijk resultaat, zonder wachttijd

Meer informatie

Consulta

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • NEOVA: DNA herstelenzymen. Herstelt UV schade voordat het permanent wordt.

 • INSTITUT ESTHEDERM: Veilig zonnen, ook voor degenen met PLE of huid met pigmentstoringen.

 • ULTRALIFT: een volle, strakke huid in 5-7 sessies.

Meer informatie

Skinceuticals

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Medisch: samenwerking met wetenschappers & artsen. Meer dan 200 gepubliceerde artikelen

 • Professioneel: gebruikt, geadviseerd en verkocht door professionals wereldwijd

 • Premium: premium kwaliteit, selectieve distributie en premium business partners

Meer informatie

Louis Widmer

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Dermatologische huidverzorging uit Zwitserland

 • De meeste producten zijn ook zonder parfum verkrijgbaar

 • De steriele productiemethode beperkt het gebruik van bewaarmiddelen wat de huidtolerantie ten goede komt

Meer informatie

BTL Benelux

Hulpmiddelen & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Eén van de grootste producenten van Medisch Esthetische apparatuur

 • Gespecialiseerd in body contouring en huid verbetering. Hiervoor heeft BTL 7 verschillende apparaten in hun programma

 • Alle apparaten worden ondersteund door klinische studies in verschillende landen

Meer informatie

Berg Care

Laser & Body Contouring

De voordelen op een rij

 • Meer dan 4 verschillende indicaties in ADAP en SKIN geaccrediteerde kennisdeling

 • Medische- esthetische skincare en behandelsystemen als lasers en stikstof plasma

 • Join Berg Care Family; van huidtherapeut, voor huidtherapeut ⭐⭐⭐⭐⭐

Meer informatie

SBT Cosmetics

Producten

De voordelen op een rij

 • Gepatenteerd CellLife Serum®

 • Stimuleer de aanmaak van collageen op een evenwichtige manier, zonder downtime

 • Verhoog de huidtolerantie middels cel identiek concentraat

Meer informatie

Skinuals

Voedingssupplementen

De voordelen op een rij

 • Voedingssupplementen die écht iets doen voor de huid.

 • Het enige huidsupplement met 10 gram gehydrolyseerd viscollageen én nog veel meer…

 • Ontwikkeld door diëtisten en voedingswetenschappers met jarenlange ervaring in de supplementen branche.

Meer informatie

Eucerin

Producten

De voordelen op een rij

 • Al meer dan 100 jaar toegewijd aan de wetenschap van huidverzorging van hoge kwaliteit

 • Toegewijd aan ontwikkelen van effectieve, zeer goed verdraagbare en klinisch bewezen oplossingen voor iedere leeftijd

 • Als je huid beter aanvoelt, voel je je ook beter

Meer informatie

Sumaja Beauty

Producten & peelings

De voordelen op een rij

 • De eerste huidverzorging die absoluut Microbioom vriendelijk is

 • Maximale impact op de huid zonder gebruik van enigerlei schadelijke ingrediënten

 • Eigen opleiding gratis voor iedere huidtherapeut en schoonheidsspecialist die met onze huidverzorging gaat werken

Meer informatie

Skinadmin

Praktijksoftware

De voordelen op een rij

 • Een eenvoudige methode voor het declareren via Vecozo (zorgverzekeraars)

 • Een slim online afspraaksysteem voor cliënten

 • Een flexibel dossier geschikt voor alle behandelingen

Meer informatie

Dermatuer

Producten

De voordelen op een rij

 • Bio-Therapeutic (BT) produceert zowel medische als cosmetische apparatuur.

 • Het is een familiebedrijf ontstaan in de USA (1974) met distributie in meer dan 30 landen en reeds 30 patenten op naam.

 • Alle apparatuur is ISO9001 + ISO13485 gecertificeerd en dierproefvrij.

Meer informatie

Merz Aesthetics

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Meer dan een eeuw ervaring binnen de gezondheidszorg.

 • Een bekroond portfolio van veilige, innovatieve en minimaal invasieve esthetische behandelingen.

 • Een uniek scala aan diensten en ondersteuning voor partners.

Meer informatie

Toegankelijk voor iedereen

Voor slechts €85,- kun je op 17 april deelnemen aan het Online HUYD Congres.

Schrijf je hier in!

Wil jij ook deelnemen aan deze onvergetelijke dag?

Schrijf je dan hier in.

0
INTERACTIEVE WORKSHOPS
0
INSCHRIJVINGEN
0 JAAR
TOTALE SPREKERSERVARING

WAAROM JIJ HET HUYD CONGRES NIET MAG MISSEN

EEN CONGRES APP SPECIAAL VOOR JOU

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

 • Stel zelf jouw ideale programma samen.
 • Bekijk de plattegrond waar en wanneer je wilt.
 • Noteer aantekeningen bij de bijbehorende lezing.

 • Deel je contactgegevens met andere bezoekers.

LAAT JE INSPIREREN

Samen met jou maken wij er een onvergetelijke dag van

Volg lezingen voor de laatst ins en outs, breng een bezoek aan onze innovators op het digitale innovatieplein en geniet samen met jouw collega’s van een onvergetelijke dag.

Online HUYD Congres 2021

Zaterdag 17 april 2021

Hét kennisevenement voor huidprofessionals

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Schrijf je hier in