HUYD CONGRES

Op zaterdag 16 maart 2024 vindt de zevende editie van het HUYD Congres plaats. Wat je kunt verwachten? Een interactieve dag met een ijzersterk programma, geweldige sprekers & innovatieve exposanten! Zien we je dan?

ONDERWERPEN DIE VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN

SKINCARE | ZWANGERSCHAP | MARKETING

PIH | HUIDKANKER | ACNE | CHEMISCHE PEELINGS

DNA | ZONBESCHERMING | COACHING

VOOR WIE?

Ben je huidtherapeut, schoonheidsspecialist, dermatoloog, cosmetisch arts, physician assistant of verpleegkundige? Dan is dit congres voor jou bedoeld! Je kunt ook deelnemen als je in opleiding bent voor bovenstaande beroepen.

ACCREDITATIE

Het congres wordt geaccrediteerd door Stichting ADAP en het SKIN-register. Het aantal accreditatiepunten maken we in maart bekend.

Een indrukwekkend & inspirerend programma

Jij bepaalt wat je leert en beleefd. Op 16 maart kun je zelf jouw programma samenstellen.

Binnen de huidzorg zijn we vaak gefocust op het beoordelen van producten op basis van de ingrediënten en de INCI-lijst, maar de effectiviteit van een product valt of staat met de juiste formulering. Als scheikundige met een PhD op het gebied van complexe vloeistoffen kan Heleen jou als geen ander vertellen hoe belangrijk en complex de formulering van skincare is. Tijdens haar lezing duikt Heleen met jou de diepte in en gaat ze in op de formulering van cleansers, serums, moisturizers en zonbescherming. Vragen die onder andere aan bod komen zijn:

 • Wat is een milde cleanser?
 • Moeten cleansers per se sulfaat vrij zijn?
 • Zijn concentraties in serums belangrijk?
 • Hoe zit het met de stabiliteit van vitamine A en C en kan je deze ingrediënten beter in de ochtend of in de avond gebruiken?
 • Hoe zitten moisturizers in elkaar en waarom wordt dimethicone zo vaak gebruikt?
 • Maakt het bij zonbescherming uit of je een mineraal of chemisch filter inzet?
 • Hoe zit het met de zogeheten ‘hormoonverstoorders’ in skincare?
 • En kunnen we eigenlijk wel spreken van goedkopere alternatieven (dupes) in de wereld van skincare?

Op deze en nog veel meer vragen geeft Heleen jou tijdens het HUYD Congres antwoord en onthult ze de wetenschap achter cosmetica. Benieuwd? Zorg dan dat je erbij bent!

Tijdens de zwangerschap veranderen er door hormonen veel aspecten aan zowel de huid als ons haar. Als huidtherapeut en haarspecialist vertelt Femke je meer over de invloed van deze hormonale veranderingen en hoe je huid- en haarproblemen tijdens en na de zwangerschap het beste kunt behandelen. Op basis van haar ervaring als eigenaresse van Mommy Skincare Clinic deelt ze met jou haar onmisbare inside tricks. Hoe ga je om met melasma tijdens en na de zwangerschap? Hoe voorkomen je haaruitval? Waar let je op bij de behandeling van striae? En wat doe je wanneer die mooie pregnancy glow door een toegenomen doorbloeding ook gepaard gaat met een toename van vaatproblemen, zoals spider naevi en spataderen?

Kortom, Femke neemt je mee in de wereld van de zwangere huid en leert je de do’s en don’ts bij de behandeling van huid- en haarproblemen tijdens en na de zwangerschap.

Met ‘gewoon’ tevreden cliënten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van cliënten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het vaak geen dagelijkse gewoonte is.

Bestsellerauteur Jos Burgers laat in deze presentatie op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de cliënt. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

Tijdens zijn presentatie staat Jos ook stil bij de invloed van prijsdruk. Als huidprofessionals zijn we vooral bezig met het leveren van zorg. Behandelingen en producten bieden we het liefst zo voordelig mogelijk aan en gesprekken over de kosten gaan we meestal liever uit de weg. Op basis van zijn boek ‘Geef nooit korting!’ maakt Jos op een praktische en humorvolle wijze duidelijk hoe je prijsdruk voorkomt en tegen gaat. Want de eigen invloed op de prijs is veel groter dan we vaak denken. Ontdek dat er vele manieren zijn om in de dagelijkse praktijk aan prijsdruk te ontsnappen.

Wees trots op de prijzen die je voor jouw behandelingen en producten vraagt. Realiseer hoe waardevol je bent voor jouw cliënten en laat je niet gek maken. Als klanten zeggen dat je te duur bent, is dat vervelend. Maar het is pas echt een ramp als je dat zelf ook vindt!
Kijk jij uit naar een presentatie vol herkenbare situaties en humor? Zorg dan dat je 16 maart aanwezig bent bij Jos zijn presentatie!

Jos Burgers is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Gek op gaten, De Wet van Snuf, Eén fan per dag! en Wacht niet op de wind, ga roeien!. Met meer dan 100 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Huidkanker is al jaren de snelst stijgende en meest voorkomende vorm van kanker. Helaas neemt dit alleen maar toe. De verwachting is dat er in 2030 70% meer huidkanker diagnosen worden gesteld. Binnen enkele jaren komt er dus een enorme stijging van het aantal gevallen op ons af. De grote vraag is; zijn we daarop voorbereid?

Kim geeft je een inkijkje in de wereld van huidkanker. De vraag die centraal staat: welke huidafwijkingen zijn verdacht en waarom? Kennis en herkennen zijn daarbij key. In deze lezing wordt stilgestaan bij de verschillende vormen van huidkanker en hoe je ze kunt herkennen. Belangrijk om deze kennis op te frissen, want huidkanker; dat mag je in de praktijk niet missen.
Post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) ontstaat door een ontstekingsreactie in de huid. Het is lastig te behandelen en stelt ons als huidprofessionals echt op de proef.

Gelukkig leren we steeds meer over het ontstaan van PIH. Deze inzichten helpen ons ook in het behandelen van deze indicatie. Hoe pakken we PIH effectief aan? Welke mogelijkheden bieden producten, IPL en lasertherapie, peelings en microneedling?

Benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied? Kim geeft je een complete update.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe cursus acne zijn we veel belangrijke inzichten tegengekomen die voor jou als huidprofessional onmisbaar zijn om te weten. Tijdens deze presentatie deelt Roos deze met jou. We staan stil bij nieuwe inzichten rondom de oorzaken en het ontstaan van acne, zoomen in op de uitdagingen rondom hormonale acne en belichten de do’s en don’ts op het gebied van huidverzorging, een dieptereiniging, chemische peelings, lichttherapie en acne medicatie.

Na deze presentatie begrijp jij de complexe indicatie acne nóg beter en kun je acne effectiever behandelen door gericht van oorzaak naar oplossing te werken.

Dr. Barbara Geusens is bio-ingenieur in de cel- en genbiotechnologie en doctor in de dermatologie. Ze heeft talrijke wetenschappelijke publicaties op haar naam staan en reisde de afgelopen 15 jaar als spreker rond met 1 missie: een objectieve kijk op de skincare weergeven. Ze is een autoriteit op vlak van huidverzorging en de rol van DNA op je huid. Je wordt namelijk geboren met je DNA en het is je meest objectieve raadgever. Tijdens deze sessie vertelt ze je hoe je als huidexpert op een simpele manier inzichten kan verwerven uit het persoonlijke DNA-profiel van je klant en hoe je die inzichten kan gaan toepassen om je advies en behandelingen nog meer te personaliseren. Bovendien kunnen DNA analyses je als “DNA huidexpert” onderscheiden in de markt, en past het in de trend van ‘holistische benaderingen’.
Er zijn veel fabels en onwaarheden wanneer het aankomt op zonbescherming. Is zonbescherming kankerverwekkend, wat betekent SPF, welke filters zijn de beste, kan je je voldoende beschermen met zonnecrème alleen…?

Dr. Barbara Geusens, bio-ingenieur met een PhD in dermatologie, beantwoordt deze en andere vragen. Ze heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het effect van UV-straling op de huid. Ze ging hiervoor zelfs naar Australië, daar waar de zon het meest agressief is. Haar objectieve en wetenschappelijke bevindingen resulteerden in talrijke publicaties, waardoor ze een unieke kijk is gaan ontwikkelen binnen de skincare sector. Haar expertise deelt ze graag met in deze sessie.
Next-generation chemical peels break the inflammation cycle associated with traditional chemical exfoliation. Synergistic acid blends, plus targeted specialty ingredients, formulated in optimal concentrations and pH ranges allow skin professionals to encourage optimal cellular health and target senescent cells and SASP for no inflammation, discomfort, or social downtime.
Cliënten willen je graag vertellen wat hen dwars zit. Je voelt met ze mee, maar let ook op de klok: de volgende cliënt staat al bijna voor de deur! Natuurlijk wil je je cliënten helpen, daarom ben je dit vak gaan doen, maar je wil ook niet in tijdstress komen. En je merkt ook dat je die zware emoties en moeilijke verhalen af en toe mee naar huis neemt.

Herkenbaar? In deze workshop geeft Evelien Pabbruwe je praktische (coach) tips waarmee je jouw cliënt goed kunt helpen terwijl je ook goed voor jezelf zorgt.

Programma HUYD Congres 2024

Jij bepaalt wat je leert en beleefd. Op 16 maart kun je zelf jouw programma samenstellen.

Programma HUYD Congres 2024 def

(INTER)NATIONALE SPREKERS VAN TOPNIVEAU

Hieronder vind je de sprekers terug die op 16 maart een lezing verzorgen.

Heleen Kibbelaar

De kwaliteiten op een rij

 • Weet alles over de werking en formulering van huidverzorgingsproducten.

 • Gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van complexe vloeistoffen.

 • Legt de wetenschap achter cosmetische producten uit op haar Instagram pagina sciencemeetscosmetics.

Meer informatie

Jos Burgers

De kwaliteiten op een rij

 • Verzorgd als ervaren spreker jaarlijks zo’n 150 presentaties en workshops.

 • Laat mensen (met een beetje humor) anders kijken naar hun werk, hun klanten en collega’s.

 • Is auteur van verschillende bestverkopende managementboeken zoals: Eén fan per dag! en Geef nooit korting!.

Meer informatie

Femke Waelen

De kwaliteiten op een rij

 • Huidtherapeut en eigenaresse van Mommy Skincare Clinic.

 • Is gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met haar- en huidproblemen tijdens en na de zwangerschap.

 • Heeft o.a. veel ervaring op het gebied van haaruitval, borstverslapping, huidverslapping, acné en striae.

Meer informatie

Barbara Geusens

De kwaliteiten op een rij

 • Is als bio-ingenieur en wetenschapper een veelgevraagde spreker uit België.

 • Gepromoveerd aan de afdeling dermatologie bij de Universiteit Gent.

 • Is auteur van het boek ‘Het cosmeticacomplot’, waarin ze de mythes in de beauty-industrie onthult.

Meer informatie

Jennifer Linder

De kwaliteiten op een rij

 • Wordt in Amerika gezien als zeer ervaren dermatoloog, chemicus, bio-ingenieur en spreker.

 • Heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van esthetische dermatologie.

 • Is als onderzoeker o.a. gespecialiseerd in chemische peelings en huidverzorging.

Meer informatie

Evelien Pabbruwe

De kwaliteiten op een rij

 • Ontwikkelt en verzorgd zakelijke en particuliere coaching trajecten.

 • Biedt als psycholoog en jarenlange ervaringsdeskundige coaching aan vrouwen met alopecia.

 • Wil het taboe rondom alopecia doorbreken en andere mensen empoweren.

Meer informatie

Kim van der Meer

De kwaliteiten op een rij

 • Huidtherapeut en oprichter van HUYD | Expertisecentrum voor huidprofessionals.

 • Ontwikkelt en verzorgd cursussen voor alle huidprofessionals op het gebied van de cosmedische huidzorg.

 • Vertaalt nieuwe wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk.

Meer informatie

Roos Visser

De kwaliteiten op een rij

 • Huidtherapeut en oprichter van HUYD | Expertisecentrum voor huidprofessionals.

 • Ontwikkelt en verzorgd cursussen voor alle huidprofessionals op het gebied van de cosmedische huidzorg.

 • Vertaalt nieuwe wetenschappelijke inzichten naar de dagelijkse praktijk.

Meer informatie

Een onderdeel van het congres is het innovatieplein. Het is de ideale omgeving voor een meet & greet met de exposanten om kennis te maken met innovatieve producten en/of apparatuur.

Willen jullie als exposant deel uitmaken van het HUYD congres? Neem dan hier contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Berg Care Medical

Peelings & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • ISO en NEN gecertificeerde distributeur BeNeLux.

 • Jouw partner in medische lasers, stikstof plasma en skincare.

 • Berg Academy met ADAP-SKIN geaccrediteerde scholingen.

Meer informatie

Dalton Medical

IPL en laserapparatuur

De voordelen op een rij

 • Dalton Medical is er voor u en wil samen met u succesvol zijn!

 • Bij één partner alle oplossingen voor medisch esthetische vraagstukken

 • Dalton brengt Innovatie! O.a. door veel aanwezig te zijn op internationale congressen

Meer informatie

HDP Medical

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Verdeler NEOSTRATA Benelux: wereldleider in AHA technologie en peelings

 • Distributeur van HELIOCARE: de meest complete zonnebescherming tegen UVA, UVB, blauw licht, IR-A

 • NEORETIN: doeltreffende pigmentcontrole voor iedere huidconditie

Meer informatie

Aesthetic Solutions

Peelings & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Reeds 10 jaar HET winnende totaalconcept in anti-aging en afslanking

 • 33 jaar expertise in cosmedische producten met farmaceutische ISO normen en medical devices

 • Cosmelan DE NR 1 wereldwijd in depigementatie & 19 mesopeels met bewezen doeltreffendheid; ‘5 awards gewonnen in 4 jaar’

Meer informatie

JC Imp.

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • ZO Skin Health: resultaatgerichte huidverbetering op medisch niveau voor huidprofessionals

 • Colorescience: minerale make-up met zonbescherming is direct in te zetten na behandelingen

 • Endymed: unieke en innovatieve behandelsystemen voor superieure resultaten

Meer informatie

Entercare

Producten & Apparatuur

De voordelen op een rij

 • OBAGI MEDICAL – productsystemen met klinisch bewezen resultaat voor meest voorkomende huidproblemen.

 • SKINPEN – 1ste FDA goedgekeurd medisch microneedling systeem ter wereld!

 • BIOJUVE: Xycrobe Technology, een revolutionaire benadering voor een gezond huidbioom.

Meer informatie

The happy skin

Producten

De voordelen op een rij

 • Advanced Nutrition Programme: jouw toekomstige huid start van binnenuitTM

 • Environ Skin Care: dé referentie voor een mooie huid

 • jane iredale: beauty that can

Meer informatie

Senitas

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Gebaseerd op de chronobiologie van de huid.

 • De ideale combinatie van wetenschap en huidverzorging.

 • Een uitgebreid aanbod aan innoverende producten en behandelingen.

Meer informatie

Merz Pharma

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Ultherapy® is de enige FDA approved behandeling voor het liften en verstrakken van de huid zonder downtime

 • Past realtime-ultrasoundbeeldvorming toe die een nauwkeurig gerichte behandeling

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Meer informatie

Doctor Babor

Peelings & Producten

De voordelen op een rij

 • Geavanceerde huidverzorgingsoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de huid.

 • Ideaal voor de verzorging van de gecompliceerde huid.

 • Maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en innovatieve formulerings- en productietechnologieën.

Meer informatie

Derm-appeal

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Ontwikkeld om aan te brengen na professionele behandelingen, inmiddels zeer geliefd als dagelijks product.

 • Geformuleerd met de unieke Lycogel Technologie dat zich gedraagt als zuurstof doorlatende matrix op de huid.

 • Met vernieuwde formuleringen die voldoen aan de nieuwe EU wetgeving!

Meer informatie

Medi-invest

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • De meest geavanceerde systemen in hun gebied, zoals: Clarity II, de Genius en de Picoplus

 • Onze opleidingen worden verstrekt door een expert die zelf dagelijks werkt met de systemen

 • In 80% lossen we problemen op de dag zelf op en de overige 20% binnen 48 uur

Meer informatie

Sumaja Beauty

Niet-invasieve Huidoplossingen

De voordelen op een rij

 • Meder Beauty: huidexpertise en unieke protocollen voor rosacea en acne

 • Mediplorer: medische en actuele carboxytherapie uit Japan

 • Uw partner in niet-invasieve huidverbetering

Meer informatie

La Roche Posay

Producten

De voordelen op een rij

 • Een dermatologisch merk met als missie: een beter leven voor een gevoelige huid

 • Het merk wordt aanbevolen door 90.000 dermatologen wereldwijd

 • Geschikt voor een (zeer) gevoelige huid, zelfs de babyhuid

Meer informatie

Canfield Scientific

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Enhance your consult

 • See the after before

 • Best in-class imaging

Meer informatie

BTL Benelux

Niet-invasieve medische apparatuur

De voordelen op een rij

 • Uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest gerenommeerde fabrikanten van medische apparatuur.

 • Middels jarenlang onderzoek en uitgebreide studies brengen we baanbrekende innovaties.

 • Gespecialiseerde artsen en huidtherapeuten gebruiken onze geavanceerde non-invasieve oplossingen dagelijks in hun behandelconcept.

Meer informatie

Dermasence

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Denkt innovatief over plantenkracht en combineert de kracht van de natuur met moderne recepturen.

 • Daarbij ligt de focus op de evidence based geneeskunde en wetenschap, waarbij de PH-waarde regulering van de huid centraal staat.

 • Met als resultaat een zeer goede verdraagzaamheid en een hoge concentratie werkzame stoffen.

Meer informatie

BAP Medical

Medische Producten & Supplementen

De voordelen op een rij

 • BAP staat voor Best Available Practices (in Healthcare).

 • We produceren en verkopen wereldwijd producten die een oplossing bieden voor een ‘huid in nood’.

 • Onze producten zijn samen ontwikkelt met patiënten én behandelaren en hebben élk een wetenschappelijk onderbouwde werking.

Meer informatie

Intramedics

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Beschikt over 15j expertise in esthetisch dermatologische behandelingen gebaseerd op wetenschappelijk bewezen resultaten en begeleidt haar klanten persoonlijk.

 • Innovatieve technieken bij acné, rosacea en melasma.

 • Unieke combi-protocollen voor de aanpak van ieder huidtype en indicatie.

Meer informatie

sqinno

Apparatuur & Producten

De voordelen op een rij

 • Cosmeceutical die gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten in een optimale formulering voor levens veranderende resultaten.

 • Compleet assortiment dat wordt aangeboden door huidexperts met als eerste focuspunt “het creëren van een gezonde huid barrière”.

 • Een Ultra expert is gepassioneerd over het bereiken van zichtbare resultaten.

Meer informatie

Department of Cosmetics

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Huidverbetering zonder downtime – al sinds 1999 en daarom #1 gekozen merk door huidspecialisten in de VS.

 • Wetenschappelijke formules op basis van groene en cleane ingrediënten en uitgebreid peeling programma voor iedere huidindicatie.

 • Unieke chiraal gecorrigeerde ingrediënten, bekend uit de medicijn wereld.

Meer informatie

Louis Widmer

Producten & Peelings

De voordelen op een rij

 • Producten zijn doeltreffend door een hoge dosis actieve bestanddelen

 • Weinig conserveringsmiddelen dankzij farmaceutische productienormen

 • Uitstekende verdraagzaamheid

Meer informatie

USKIN

Bodycontouring

De voordelen op een rij

 • Binnenkort meer informatie.

 • Binnenkort meer informatie.

 • Binnenkort meer informatie.

Meer informatie

SkinTec

Apparatuur en cosmetica

De voordelen op een rij

 • Fractional/Microneedling.

 • Brede keuze laserapparatuur.

 • Korte levertijd en zeer goed service.

Meer informatie

nemPRO

Praktijkinrichting en apparatuur

De voordelen op een rij

 • Apilus: wereldwijd marktleider in elektrisch ontharingsapparatuur.

 • Apilus: meest geavanceerde apparatuur.

 • Ontharen in 1000ste en 100ste van één seconde.

Meer informatie

Tobrix

IPL en laserapparatuur

De voordelen op een rij

 • Zekerheid met al 20 jaar dezelfde merken lasers & IPL.

 • Betrouwbaarheid met eerlijke adviezen en informatie.

 • Kwaliteit met gecertificeerde technici en klinisch trainsters.

Meer informatie

Medik8

Producten

De voordelen op een rij

 • CSA-filosofie en expert in vitamine A.

 • Vegan en bewezen effectief.

 • Duurzaam en innovatief.

Meer informatie

Dermalogica PRO

Producten

De voordelen op een rij

 • Biedt alles wat huidtherapeuten, artsen en huidprofessionals nodig hebben voor het bereiken van uitmuntende resultaten.

 • Restore recovery + firming concentrate verbetert de resultaten van behandelingen met microbeschadigingen en vermindert de downtime.

 • Biedt een uitgebreid en hoogwaardig training aanbod met innovatieve workshops die jou als huidprofessional ondersteunen.

Meer informatie

Adephar

Producten

De voordelen op een rij

 • Healthy aging oplossingen zorgvuldig geselecteerd door een apotheker.

 • Boost je eigen collageen van binnenuit met Biosil Nutraceuticals en Wiotech Cosmeceuticals.

 • Klinisch bewezen doeltreffend. Een gevestigde waarde in België, nieuw in Nederland.

Meer informatie

Dermaesthetics

Producten

De voordelen op een rij

 • Dermaesthetics – Met kennis, expertise en resultaat onderscheiden wij ons van de rest. Door middel van hoogstaande trainingen neemt Dermaesthetics jou als huidprofessional nog verder mee in de wereld van huidverbetering.

 • pHfomula – Controlled Dermatological Skin Resurfacing – non invasive – no downtime – untraditional.

 • MeLine – Specialized in hyperpigmentation.

Meer informatie

Germaine de Capuccini

Huidverzorging

De voordelen op een rij

 • Voor elk huidprobleem een innovatieve oplossing – 25 lijnen en meer dan 400 producten

 • Geen verplichte startpakketten – wel advies op maat van je salon en persoonlijke begeleiding

 • Geavanceerde Skin Technology – breed aanbod in huidverbeterende apparatuur

Meer informatie

Dermatuer

Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Microcurrent met unieke gepatenteerde Suzuki Frequency zorgt voor ATP toename van 500%, verbeterde circulatie, elasticiteit en toename van collageen.

 • FDA gecertificeerde producent van medische apparatuur.

 • Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur voor effectieve behandelingen.

Meer informatie

Celestetic

Peelings en apparatuur

De voordelen op een rij

 • KWALITEIT: geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen ISO9001:215.

 • DOELTREFFENDHEID: Hoge dosis aan actieve bestanddelen waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is.

 • TRANSPARANTIE: Actieve bestanddelen om behandelingen op maat samen te stellen.

Meer informatie

Maria Galland

Huidverzorging

De voordelen op een rij

 • Al meer dan 60 jaar vergaren we uitgebreide kennis over huidverzorging.

 • Wij bieden niet-invasieve oplossingen om de beste resultaten te garanderen, aangepast aan de individuele behoeften van de huid.

 • We willen onze kennis delen om jou in staat te stellen de beste huidoplossing te bieden.

Meer informatie

Hebea

Producten en Peelings

De voordelen op een rij

 • Verdeler van Paraceutische peeling merk NOON Aesthetics.

 • Producten/peelings met Dermshield technologie waardoor hoge dosering werkstoffen zonder bijwerkingen mogelijk is.

 • Geen startorder, producten zijn niet online te koop.

Meer informatie

Summery Cosmedical Group

Producten en Peelings

De voordelen op een rij

 • 100% Nederlands en 20 jaar ervaring met eigen skincare product- en merkontwikkeling.

 • Drie eigen lijnen die alle huidvragen kunnen bedienen.

 • Businesspartner voor schoonheidssalons en huidtherapeuten; totaalpartner op het gebied van sales, marketing en academy.

Meer informatie

Derma Cosmetica

Producten en apparatuur

De voordelen op een rij

 • Je cosmetica en apparatuur leverancier van de merken Panestetic, Vagheggi en Yon-ka.

 • Panestetic maakt niet invasieve apparatuur voor beauty en medisch klinieken sinds 1972 en zijn ISO gekeurd.

 • Gespecialiseerd in fyto aroma en huid verbeterende cosmetica en peelings van 50% aha bha.

Meer informatie

Skindependent

Producten en Peelings

De voordelen op een rij

 • LinderHealth: peelings van medische oorsprong, zonder downtime of inflammaging.

 • ALPHA-H: werk op cellulair niveau met actieve werkstoffen als glycol-, melk- en salicylzuur, retinol, niacinamide, peptiden en vitamine B5, C en E.

 • Sensilis: hét huidverbeterende programma voor de (over)gevoelige, reactieve huid.

Meer informatie

Zeitschild

Huidverzorging

De voordelen op een rij

 • Zeitschild herdefinieert de huidverzorging door het nabootsen van de gezonde huidlipidenstructuur.

 • Alle producten zijn vrij van emulgatoren, parfum, bewaarmiddelen, siliconen en minerale oliën (paraffine).

 • Zeitschild heeft 2 lijnen voor zowel ontstekingsaandoeningen als anti aging.

Meer informatie

LPG SYSTEMS

Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Patented technologies, made in France since 1986.

 • 100% natural, non invasive and non aggressive techniques for medical and aesthetic treatments.

 • More than 165 scientific studies.

Meer informatie

Pierre Fabre

Huidverzorging

De voordelen op een rij

 • Ontwikkeld ter verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een gevoelige, intolerante of allergische huid.

 • Dermatologische exertise en wetenschappelijke onderbouwing.

 • Met respect voor mens, dier en milieu.

Meer informatie

MedCos

Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Al 20 jaar dé leverancier van hoogwaardige apparatuur.

 • IPL en cryolipolyse marktleider in de Benelux met meer dan 1.500 Partner instituten.

 • Levert naast superieure apparatuur een totaalconcept met garanties, trainingen en volledige marketingondersteuning.

Meer informatie

GD Medical

Producten en apparatuur

De voordelen op een rij

 • Onderscheidt zich door een portfolio met een regeneratief effect en het gebruik van autoloog weefsel.

 • Bieden kwalitatief goede producten die natuurlijke en langdurige resultaten geven met minimale risico’s.

 • Zowel voor de klant als voor de patiënten servicegericht door middel van een gepersonaliseerde en ethische benadering.

Meer informatie

D.E.N. Medical

Apparatuur

De voordelen op een rij

 • Detectie: Maak kennis met MoreMe, de geavanceerde oplossing voor skin analyse met artificiele intelligentie.

 • Behandeling: standaard en fractionele quadripolaire radiofrequentie, de meest veilige en geavanceerde behandeling voor huidversteviging en verjonging.

 • Nazorg: insluizen van producten metde enige cosmetische vertrager van collageen afbraak.

Meer informatie

DeFabrique in Maarssen

Evenementenlocatie DeFabrique in Maarssen (Utrecht) vormt het decor voor een onvergetelijke congresdag!

ADRES

WESTKANAALDIJK 7, 3542 DA UTRECHT

Kom je met de auto?

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt je, zodat parkeren soepel verloopt en jij onbezorgd aan de dag kan beginnen.

Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de vier laadpalen op ons parkeerterrein.

Kom je met het OV?

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Daar staat pendelvervoer klaar om je rechtstreeks naar DeFabrique te brengen! Voor het pendelvervoer neem je op het station de uitgang Kanaalzijde.

De inschrijving is gesloten

We hopen je volgend jaar te zien!

0m2
Aan innovatieplein
0
Inschrijvingen
0 Jaar
Totale sprekerservaring

WAAROM JIJ HET HUYD CONGRES NIET MAG MISSEN

LAAT JE INSPIREREN

Samen met jou maken wij er een onvergetelijke dag van

Volg lezingen voor de laatst ins en outs, breng een bezoek aan onze innovators op het innovatieplein en geniet samen met jouw collega’s van een onvergetelijke dag.