Dit jaar introduceren we onze nieuwe cursus: Screenen van huidkanker. En dit keer in een andere vorm, namelijk een innovatieve e-learning! Met deze vernieuwende en flexibele manier van scholing bieden we jou een leerplan op maat. Jij bepaalt zelf het tempo en op welke dag en tijd je de cursus doorloopt. Wil je bepaalde stof nog een keer doornemen? Of ben je bekend met bepaalde onderdelen? Geen probleem! Deze cursus biedt jou alle mogelijkheden om te voldoen aan jouw wensen en behoeften. Deze e-learning is alles wat je van een cursus van ons gewend bent, leuke opdrachten en duidelijke uitleg, maar dan thuis achter je computer met je Tony’s Chocolonely;-)

Vragen die centraal staan 

Welke benigne en (pre)maligne laesies komen we in de praktijk tegen? Hoe zien deze laesies er klinisch uit? Hoe maak ik onderscheid tussen deze laesies? Welke rol speel ik als professional binnen het zorgtraject van deze cliënten?

Na de cursus kun je ‘goed’ en ‘niet goed’ van elkaar differentiëren en jouw cliënten doelbewust en efficiënt screenen.

Dit jaar kun jij je inschrijven voor de cursus ‘Screenen van huidkanker’. Houd onze nieuwsbrieven en social media pagina’s in de gaten!