Waarom de cursussen van HUYD?

Als je opzoek bent naar een goede cursus dan wil je er zeker van zijn dat het precies past bij je verwachtingen. Wij vinden het daarom belangrijk om ervaringen van anderen met je te delen. Lees hier wat de cursisten die je voorgingen hebben geleerd en wordt enthousiast!

Wat ik ook super vind is dat je alles als naslagwerk kan downloaden.

Dat ik nu beter benigne van maligne kan onderscheiden is mijn grootste leerpunt, niet alleen qua uiterlijk maar ook door het verhaal van de client aan te horen. De cursus… Lees meer “Wat ik ook super vind is dat je alles als naslagwerk kan downloaden.”

Thamar Fontijn
Huidtherapeut
Screening van huidkanker

Voor iedere schoonheidsspecialiste die deze behandeling uit wil voeren is dit een absolute must wil je je onderscheiden van de rest.

Microneedling is in ons vak niet aangeleerd als Anbos / stivas B specialisatie zoals bijvoorbeeld bindweefsel en acne. Toch wordt het door velen van ons uitgevoerd. In deze opleiding ben… Lees meer “Voor iedere schoonheidsspecialiste die deze behandeling uit wil voeren is dit een absolute must wil je je onderscheiden van de rest.”

Claudia Vermaat
Beauty manager en senior huidspecialist, Blitz Skincare
Microneedling

Een echt leerpunt voor mij was dat er externe factoren zijn die een peeling intensiever kunnen maken, dit wist ik helemaal niet!

De cursus is erg uitgebreid en de docenten maken er een leuke dag van. Je leert niet alleen wat over chemische peelings maar ook over de verschillende huidlagen die de… Lees meer “Een echt leerpunt voor mij was dat er externe factoren zijn die een peeling intensiever kunnen maken, dit wist ik helemaal niet!”

Annefleur Bos
Huidtherapeut
Chemische peelings

Ik zie het klinisch redeneren terug in mijn handelen bij elke behandeling die ik nu doe.

Ik zou deze cursus aanbevelen wanneer je je volledig wilt bekwamen dit gebied, zodat je niet alleen een protocol volgt, maar daadwerkelijk bewust aan het werk ben met IPL en… Lees meer “Ik zie het klinisch redeneren terug in mijn handelen bij elke behandeling die ik nu doe.”

Leonie Schelling
Huid- en oedeemtherapeut
IPL en lasertherapie Module I

Ik had nooit verwacht dat er in 1 cursus al zoveel duidelijk kon worden.

Ik heb altijd moeite gehad met het toepassen van alle theorie zoals de instellingen voor verschillende indicaties. Dit is na de cursus echt gaan leven voor mij. Het was ontzettend… Lees meer “Ik had nooit verwacht dat er in 1 cursus al zoveel duidelijk kon worden.”

N.B.
Student Huidtherapie
IPL en lasertherapie Module I

De presentatie waarop alles wordt besproken is erg fijn.

Wij hebben een signalerende rol in ons vak als we een verdacht plekje zien. En hoe vaak krijgen we wel niet de vraag van patiënten; ‘wat vind je van dit… Lees meer “De presentatie waarop alles wordt besproken is erg fijn.”

Tessa Waterkott
Huid- en oedeemtherapeut, Centrum Oosterwal en Huid Medisch Centrum
Screening van huidkanker

Over alle punten werd goede uitleg gegeven in begrijpelijke taal.

Het werkingsmechanisme is voor mij nu veel duidelijker en helpt mij ook bij de keuze van o.a. naaldlengte, indicaties, contra-indicaties, behandelvariabelen en adviezen voor thuis, waaronder producten. De theorie achter… Lees meer “Over alle punten werd goede uitleg gegeven in begrijpelijke taal.”

Judith Prick
Huidtherapeut, Derma2Care
Microneedling

De cursus biedt de mogelijkheid ervaringen met elkaar te delen.

Ik heb de cursus IPL en lasertherapie gevolgd om meer de stap tot klinisch redeneren te maken en nog bewuster te zijn van de keuzes die ik maak binnen een… Lees meer “De cursus biedt de mogelijkheid ervaringen met elkaar te delen.”

Daphne Rijsdijk
IPL en lasertherapie Module I

Ik kan veel contra-indicaties uitsluiten en een zo passend mogelijke oplossing bieden.

De verschillende type IPL en lasersystemen worden besproken, waarbij wordt uitgelegd welke je het beste kunt inzetten bij verschillende indicaties. Dit gebeurt op een transparante manier, onafhankelijk van een merk.… Lees meer “Ik kan veel contra-indicaties uitsluiten en een zo passend mogelijke oplossing bieden.”

Kelly Boons
IPL en lasertherapie Module II

In de praktijk geeft de cursus mij meer zelfvertrouwen tijdens mijn werk.

Ik merk dat ik soms de diepgaande onderbouwing voor een specifieke peeling mis en hierdoor makkelijk voor twee of drie soorten blijf kiezen. Ik denk dat ik nu specifieker kan… Lees meer “In de praktijk geeft de cursus mij meer zelfvertrouwen tijdens mijn werk.”

Elena Vasilev
Huidtherapeut
Chemische peelings

De docenten zijn heel enthousiast, wisselen elkaar steeds af, waardoor het fris en interessant blijft.

Ik wilde graag neutrale informatie voordat ik ging werken met chemische peelings en een merk kon kiezen. Door de cursus weet ik welke peelings voor welk doelgebied geschikt zijn en… Lees meer “De docenten zijn heel enthousiast, wisselen elkaar steeds af, waardoor het fris en interessant blijft.”

Henny Kok
Chemische peelings

De cursus maakt het mogelijk het risico op complicaties tot een minimum te beperken.

De reden dat ik deze cursus wilde volgen, is dat ik vind dat er tijdens de opleiding Huidtherapie te weinig aandacht besteed is aan de theorie rondom lasertherapie en de… Lees meer “De cursus maakt het mogelijk het risico op complicaties tot een minimum te beperken.”

Suzanne Schlingmann
Huidtherapeut
IPL en lasertherapie Module I

De cursus is goed opgezet, volledig en bevat goede casussen.

De cursus is absoluut een uitbreiding van de kennis. Er is nog zoveel wat we niet weten maar wel toepassen in de praktijk. Het geeft dan ook weer een extra… Lees meer “De cursus is goed opgezet, volledig en bevat goede casussen.”

Eveline Kluijtmans
IPL en lasertherapie Module I

Dat je de cursus thuis kan doen is helemaal ideaal.

Door de cursus weet je beter of je wel of niet iemand door hoeft te sturen. Ik weet de verschillende klinische diagnosen te herkennen en ben mij ervan bewust hoeveel… Lees meer “Dat je de cursus thuis kan doen is helemaal ideaal.”

Kelly Senger
Screening van huidkanker

Er is geen andere cursus die zo diep in gaat op de wetenschappelijke onderbouwing van de zuren en hun toepasbaarheid.

Er is geen andere cursus die zo diep in gaat op de wetenschappelijke onderbouwing van de verschillende zuren en de toepasbaarheid daarvan, zonder reclame te maken voor een bepaald merk… Lees meer “Er is geen andere cursus die zo diep in gaat op de wetenschappelijke onderbouwing van de zuren en hun toepasbaarheid.”

Miranda Weijers
Chemische peelings

Ook als je nog niet werkt met IPL of laser is deze cursus sterk aan te bevelen.

Deze cursus heb ik gevolgd terwijl ik nog weinig ervaring heb met IPL en laser. Het is 8 jaar geleden dat ik de opleiding verliet en ik vond het nodig… Lees meer “Ook als je nog niet werkt met IPL of laser is deze cursus sterk aan te bevelen.”

Annieke de Grood
IPL en lasertherapie Module I

Er is een juiste balans tussen theorie & praktijk

“De training is op een leuke en interactieve manier opgebouwd waardoor je precies de juiste balans hebt tussen theorie en praktijk. Ook de afwisseling van jullie beide zorgt ervoor dat… Lees meer “Er is een juiste balans tussen theorie & praktijk”

Nathalie Dorlas
IPL en lasertherapie Module I

Het kritisch beredeneren en het onderbouwen van gemaakte keuzes komt veelvuldig aan bod.

Ik was benieuwd naar welke andere behandelmogelijkheden en behandelcombinaties chemische peelings kunnen bieden dan die ik op dit moment in de praktijk toepas. Het kritisch beredeneren en het kunnen onderbouwen… Lees meer “Het kritisch beredeneren en het onderbouwen van gemaakte keuzes komt veelvuldig aan bod.”

Esther Zebgregts
Chemische peelings

Ik durf meer te spelen met mijn instellingen, met name ook bij de donkere huid.

Ik heb de cursus gevolgd omdat ik weer een opfris cursus wilde om te voorkomen dat ik standaard ga werken. Tevens was ik benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het… Lees meer “Ik durf meer te spelen met mijn instellingen, met name ook bij de donkere huid.”

Mignon Baane
IPL en lasertherapie Module I

De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik weer op scherp ben gezet.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit laseren en de afgelopen 3 jaar heb ik mij altijd aan het protocol gehouden wat de fabrikant heeft gegeven. Ik wilde graag verdieping en de… Lees meer “De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik weer op scherp ben gezet.”

Sylvana Zwang
IPL en lasertherapie Module I

Nu ik goede wetenschappelijke onderbouwing heb, weet ik zeker dat ik ook andere behandelmethodes ga gebruiken!

Als behandelaar kies je vaak voor de behandeloptie waar je de meeste ervaring mee hebt en waar je in het verleden mooie resultaten mee hebt behaald. Nu ik goede wetenschappelijke… Lees meer “Nu ik goede wetenschappelijke onderbouwing heb, weet ik zeker dat ik ook andere behandelmethodes ga gebruiken!”

Laurie Dobbelaer
Verwijderen van huidafwijkingen

Door de cursus kan ik de verschillende zuren koppelen aan het juiste werkingsmechanisme.

Ik werk met veel peelings, maar miste elke dag het waarom en het beredeneren naast het protocol. Door de cursus kan ik de verschillende zuren koppelen aan het juiste werkingsmechanisme.… Lees meer “Door de cursus kan ik de verschillende zuren koppelen aan het juiste werkingsmechanisme.”

Jennifer Rensen
Chemische peelings

De informatie is op deze uitgebreide manier nooit eerder naar voren gekomen.

Beide cursussen zijn een ware aanvulling op de dagelijkse praktijk. De informatie is op deze uitgebreide manier nooit eerder naar voren gekomen. Het zou een must moeten zijn deze cursussen… Lees meer “De informatie is op deze uitgebreide manier nooit eerder naar voren gekomen.”

Jeanique, Rianne en Lisa
Chemische peelings, IPL en lasertherapie Module I

Bij de Module II cursus wordt nog meer de vertaling naar de praktijk gemaakt.

De kennis die gegeven wordt tijdens de Module II cursus is naar mijn inziens kennis die elke behandelaar die werkt met light based apparatuur zou moeten weten en begrijpen. Qua… Lees meer “Bij de Module II cursus wordt nog meer de vertaling naar de praktijk gemaakt.”

Tamara Pater
IPL en lasertherapie Module I, IPL en lasertherapie Module II

Deze cursus geeft mij een duidelijk beeld over welke lasers het beste bij onze praktijk passen.

De cursus is zowel een hele gezellige als leerzame dag! De docenten weten de kennis op een hele leuke spontane en duidelijke manier over te brengen. De dames hebben duidelijk… Lees meer “Deze cursus geeft mij een duidelijk beeld over welke lasers het beste bij onze praktijk passen.”

Tamara Alting
IPL en lasertherapie Module I

In de praktijk ben ik veel zelfverzekerder geworden.

“In de praktijk pas ik nu meer de denkstappen toe zoals besproken tijdens de cursus. Deze cursus heeft mij de handvatten gegeven waardoor ik in de praktijk veel zelfverzekerder ben… Lees meer “In de praktijk ben ik veel zelfverzekerder geworden.”

Judith Prick
IPL en lasertherapie Module I

De training sluit goed aan op de praktijk en is een must voor iedere huidtherapeut om te volgen!

“Het was een zeer interactieve training met goed beeldmateriaal en duidelijke uitleg over de verschillende vormen van huidkanker. Ik vond het erg fijn dat je de training kan onderbreken wanneer… Lees meer “De training sluit goed aan op de praktijk en is een must voor iedere huidtherapeut om te volgen!”

Mandy Gelderblom
Screening van huidkanker

Zeer duidelijke uitleg voor zowel gevorderden als voor beginners.

De cursus is zeer leerzaam en duidelijk. Elke huidtherapeut heeft er wat aan! Zeer duidelijke uitleg voor de gevorderden en ook voor de beginners zeer goed te begrijpen. Het interactieve… Lees meer “Zeer duidelijke uitleg voor zowel gevorderden als voor beginners.”

Elaine de Jong - Lisman
IPL en lasertherapie Module I

Onafhankelijke informatie met alle ins en outs over IPL & laser

“Waarom was een dergelijke cursus er 7 jaar geleden niet? Onafhankelijke informatie met alle ins en outs over laser/IPL. Die info is onontbeerlijk voor een HBO-beroepsbeoefenaar! Het is een super… Lees meer “Onafhankelijke informatie met alle ins en outs over IPL & laser”

Cindy Jacobs
IPL en lasertherapie Module I

Ik weet nu de juiste peeling toe te weten passen bij de juiste indicatie en ken het verschil tussen de verschillende zuren en enzymen.

Mijn belangrijkste leerpunten t.a.v. de cursus zijn: de juiste peeling toe te weten passen bij de juiste indicatie, het verschil te weten tussen de verschillende zuren en enzymen en het… Lees meer “Ik weet nu de juiste peeling toe te weten passen bij de juiste indicatie en ken het verschil tussen de verschillende zuren en enzymen.”

Johanna van Lieshout-Veenstra
Chemische peelings

Door de cursus durf ik net dat stapje extra te nemen.

Ik werkte tot nu toe volgens protocollen, maar mijn doel bij iedere behandeling is om optimaal resultaat te bereiken en soms is daar net een stapje extra voor nodig. Ik… Lees meer “Door de cursus durf ik net dat stapje extra te nemen.”

Diana van de Meent
IPL en lasertherapie Module I

De cursus is echt een aanrader voor elke huidprofessional die een behandelplan op maat wil bieden.

De post HBO chemische peelings is echt een aanrader voor elke huidzorg professional die een behandelplan op maat wil bieden aan zijn/haar patiënten. De overdracht is gebaseerd op de laatste… Lees meer “De cursus is echt een aanrader voor elke huidprofessional die een behandelplan op maat wil bieden.”

Anouk & Michelle
Chemische peelings

Geen ander biedt deze trainingen aan op hoog niveau!

De cursus is zeer leerzaam voor iedereen die met IPL en/of laserapparatuur werkt. Behalve dat je basiskennis wordt opgehaald leer je verschillende toepassingsmogelijkheden en ga je dieper in op het… Lees meer “Geen ander biedt deze trainingen aan op hoog niveau!”

Maaike van Weezenbeek
IPL en lasertherapie Module I

Deze cursus knoopt losse eindjes aan elkaar en zorgt voor opheldering van feiten en fabels!

Tijdens het geven van een productadvies probeer je te zoeken naar de producten die het beste passen bij de wens van de cliënt. Je weet er aardig wat vanaf, hoort… Lees meer “Deze cursus knoopt losse eindjes aan elkaar en zorgt voor opheldering van feiten en fabels!”

Sophie Vleugels, Huidtherapeut - trainingsmanager
Producten & Ingrediënten

Ik weet nu welk zuur ik het beste kan gebruiken en tot hoever ze in de huid terecht komen.

De cursus zie ik als een zeer waardevolle (niet merk gebonden) verdieping in Chemische peelings. Door de cursus weet ik welk zuur ik het beste kan gebruiken en tot hoever… Lees meer “Ik weet nu welk zuur ik het beste kan gebruiken en tot hoever ze in de huid terecht komen.”

Petra Oosterhuis
Chemische peelings

De dames die de cursus verzorgen zijn enorm gemotiveerd en hebben heel veel kennis van chemische peelings.

Een duidelijke en onafhankelijke training over chemische peelings was er nog niet en aangezien ik veel peelings toepas binnen mijn praktijk dacht ik deze training is precies was ik zoek!… Lees meer “De dames die de cursus verzorgen zijn enorm gemotiveerd en hebben heel veel kennis van chemische peelings.”

Suzan van Droogenbroek
Chemische peelings

Het is allemaal ineens heel logisch geworden voor mezelf, dus zal me zelfverzekerder voelen in de praktijk.

Je krijgt een hele goede basis mee en achterliggende belangrijke informatie die evidence based zijn en die je niet leert tijdens je opleiding. Deze informatie is onmisbaar in het maken… Lees meer “Het is allemaal ineens heel logisch geworden voor mezelf, dus zal me zelfverzekerder voelen in de praktijk.”

Manon Bergenhenegouwen
Huidtherapeut
IPL en lasertherapie Module I

Alle gebruikte informatie is onderbouwd via gepubliceerde onderzoeken.

Als je online gaat lezen over ingrediënten in huidproducten zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel geschreven over ingrediënten en daardoor is het lastig om… Lees meer “Alle gebruikte informatie is onderbouwd via gepubliceerde onderzoeken.”

Melissa
Huidtherapeut, Get Spoiled
Producten & Ingrediënten

Je kan het lekker in je eigen tijd doen! Heerlijk!

Ik wilde een merk onafhankelijke training over ingrediënten, die wetenschappelijk onderbouwd is, zodat ik een goed advies kan geven aan mijn cliënten en voor aanschaf van een nieuw merk. De… Lees meer “Je kan het lekker in je eigen tijd doen! Heerlijk!”

Laura Klaassen
Schoonheidsspecialist, LAURA Schoonheidssalon
Producten & Ingrediënten

Deze cursus is de enige in zijn soort. De cursus is transparant en onafhankelijk van de industrie opgezet.

De cursus chemische peelings is de enige in zijn soort. De cursus is transparant en onafhankelijk van de industrie opgezet, waardoor er niet gesproken wordt over merken en/of fabrikanten. Door… Lees meer “Deze cursus is de enige in zijn soort. De cursus is transparant en onafhankelijk van de industrie opgezet.”

Mirjam Weites

De cursus geeft een goede afzonderlijke kijk op alle zuren waarmee je werkt bij peelings.

Voor mij zijn de belangrijkste leerpunten de mogelijke en nodige voorbereidingen op de peeling en de afzonderlijke kijk naar zuren die gebruikt worden. Hierdoor kan ik cliënten in de praktijk… Lees meer “De cursus geeft een goede afzonderlijke kijk op alle zuren waarmee je werkt bij peelings.”

Ellen de Haan
Huidtherapeut, Huid Rotterdam
Chemische peelings