Wil je meer weten over onze cursussen of over het congres? Heb je een andere vraag of suggestie? Neem dan contact met ons op. HUYD helpt je graag!
Je kunt ons maandag tot en met vrijdag bereiken van 09.30 tot 17.00 uur.
We nemen je vraag zo snel mogelijk in behandeling. Dit kan uiterlijk 10 werkdagen duren.

Liever telefonisch contact?

Vul onderstaand formulier in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Veelgestelde vragen

  Heb je toch nog vragen? Stuur ons gerust een mail.

  Onze cursussen zijn toegankelijk voor alle huidprofessionals en voor huidprofessionals in opleiding. Ben jij bijvoorbeeld schoonheidsspecialist, huidtherapeut, (huis)arts of physician assistant? Dan kun je jezelf voor al onze cursussen inschrijven. Twijfel je of een cursus voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  Al onze cursussen zijn altijd geaccrediteerd voor huidtherapeuten.

  Nee. Wij vragen altijd de accreditatiepunten aan voor onze cursisten. Zodra we de accreditatiepunten hebben aangevraagd, verschijnen deze in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  Je ontvangt het cursusmateriaal 2 tot 3 weken voorafgaand aan de cursus per e-mail. Het cursusmateriaal bestaat uit een handleiding en de benodigde literatuur. In de cursushandleiding vind je alle (praktische) informatie over de cursus.

  Geen zorgen. Tijdens de cursus komt alle informatie uit de voorbereidingsopdrachten aan bod. Heb je vragen over de opdrachten/teksten of kom je er niet helemaal uit? Er is tijdens de cursus alle ruimte om vragen te stellen en om de stof met elkaar te bespreken.

  Ja. Iedere cursist ontvangt van ons het naslagwerk nadat hij/zij de cursus heeft afgerond. Nadat de eventuele toetsing is gemaakt en het evaluatieformulier is ingevuld, ontvangen alle cursisten gezamenlijk het naslagwerk per e-mail. Dit kan uiterlijk twee weken duren.

  Uiteraard regelen wij hiervoor een plekje voor je. Wens je te kolven tijdens de cursus? Geef dit dan per e-mail aan ons door. Dan maken wij dit voor je in orde.

  Alle dieetwensen kunnen voorafgaand aan de cursus aan ons worden doorgegeven. Heb je bepaalde dieetwensen? Stuur ons dan een e-mail. Dan geven wij dit door aan de catering van onze cursuslocatie.

  Onze cursussen en het congres dienen altijd direct te worden afgerekend via iDeal en Bancontact. Wil je de factuur declareren bij jouw werkgever? Dan kun je bij de inschrijving aangeven dat de factuur op naam van jouw werkgever moet komen te staan. Dan maken wij het voor je in orde.

  Jazeker. Wanneer je je inschrijft voor een cursus of voor het congres, dan kun je aangeven dat de factuur op naam moet komen staan van jouw werkgever.