Microneedling

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Tijdens de cursus geven we je inzicht in het werkingsmechanisme van microneedling en staan we stil bij de verschillende cellen die je met deze behandeling kunt beïnvloeden. Per indicatie bespreken we hoe je microneedling kunt inzetten om voor verbetering te zorgen.

€349

Chemische peelings

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na het volgen van deze cursus weet jij precies welke zuren je enzymen je het beste kunt inzetten bij verschillende indicaties. Je kent de invloed van de behandelvariabelen en kunt een behandelplan op maat opstellen.

€349

HUYD Congres

De Fabrique Westkanaaldijk 7, Utrecht

Op zaterdag 12 maart 2022 vindt de zesde editie van het HUYD Congres plaats. Het grootste en meest innovatieve evenement van het jaar! Dit biedt jou de mogelijkheid om jezelf op een unieke manier te verrijken met de laatste inzichten op het gebied van de cosmedische huidzorg.

€115

IPL en Lasertherapie Module I en II

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

In deze driedaagse opleiding ben je actief en praktijkgericht bezig met klinisch redeneren op het gebied van IPL en lasertherapie. De redenatie vanuit de chromoforen en indicaties zorgt voor een koppeling naar de dagelijkse praktijk.

€899

IPL en lasertherapie I

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Tijdens de cursus leer je welke behandelparameters een cruciale rol spelen binnen jouw behandeling en hoe je deze af kunt stemmen aan de indicatie. Dit stelt je in staat een optimale behandeling op maat te bieden.

€349

Verwijderen van huidafwijkingen

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na de cursus weet jij welke huidafwijkingen je kunt behandelen. Door te kijken naar de indicatie en cliënt eigenschappen weet jij de meest optimale behandelmethode te kiezen en deze op een juiste manier toe te passen.

€349

Screening en Verwijderen van Huidafwijkingen

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na de opleiding kun jij verschillende huidafwijkingen screenen en weet je de meest optimale behandelmethode te kiezen en toe te passen bij goedaardige huidafwijkingen.

€599

De donkere huid

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na de cursus weet je wat de kenmerken en eigenschappen zijn van de verschillende donkere huidtypen en weet je hoe je behandelingen met o.a. IPL en lasertherapie, chemische peelings en microneedling daarop afstemt.

€349

De Donkere Huid en Huidverzorging

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na de opleiding weet je wat de eigenschappen zijn van de verschillende donkere huidtypen, hoe je deze het beste kunt behandelen en ben je bekend met de werking van huidverzorgingsproducten.

€699

De Donkere Huid en Microneedling

Kameryck Oortjespad 3, Kamerik

Na de opleiding weet je wat de eigenschappen zijn van de verschillende donkere huidtypen, hoe je deze het beste kunt behandelen en ben je bekend met de werking en toepassing van microneedling.

€699